Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hattrick Žebrakovského podtrhl trápení Kněževsi


13

Senomaty v dolní části tabulky? Ano, to je realita letošní sezony. Pokud se chtěli Berani přiblížit do klidného středu tabulky, museli zvládnout těžké utkání s nevyzpytatelnou Kněževsí. To se hostujícímu celku povedlo, naopak domácí se utvrdili v tom, že se nenacházejí v dobrém rozpoložení a zbytek sezony pro ně nebude vůbec jednoduchý...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Berani při chuti

Od začátku bylo vidět, kdo bude na hřišti pánem. Kněževes se nenachází v ideálním rozpoložení a na jejím výkonu to bylo proti nažhaveným Beranům znát. Kouč Jiří Kučera polil své svěřence v kabině živou vodou a ti byli po celý zápas při chuti. Senomaty toho svému soupeři moc nedovolily a v 18. minutě zúročily svou převahu vedoucí brankou. Mácha poslal ze středu hřiště do lajny míč na Žebrakovského a jeho centr zapadl za špatně postaveného brankáře M. Vršeckého - 0:1.

 

O tři minuty později přišla pro domácí další rána, když se prosadil dobře hrající mladík Šnídl - 0:2. Berani kontrolovali vedení a do kabiny udeřili ještě jednou. Ve 41. minutě vypíchl R. Hůla váhajícímu J. Vršeckému míč, kterého se zmocnil J. Šnídl. Ten si obhodil v rychlosti bránícího hráče, postupoval sám na branku a pod sebou našel Žebrakovského, který uklízel do prázdné - 0:3. V kabině Kněževsi bylo rozhodně co probírat...

Kněževes hrála druhé housle

Senomaty vletěly do druhé půle stejně jako do té první a velmi rychle se radovaly z další branky! R. Hůla posunul ze středu hřiště míč na Šnídla, který si navedl míč mezi dvěma obránci k zakončení a i když jeho střela neměla velkou razanci, domácí brankář ji v cestě za brankovou čáru zabránit nedokázal - 0:4. Berani si dobře připravili zápas v prvním poločase a touto brankou dá se říci pečetili své vítězství.

 

V 54. minutě navíc přišel další úder do zlomené defenzivy domácích. Výborným presinkem při kněževeské rozehrávce získali Berani míč, Šnídl našel z kraje vápna před brankou volného Žebrakovského a ten znovu uklízel do prázdné - 0:5. Kněževes se do šancí dostávala pouze sporadicky a žádnou z nich nedokázala dotáhnout alespoň k čestné brance.

 

I Senomaty měly další příležitosti, ale jejich neproměňování nemuselo vůbec mrzet. Oproti minulým zápasům si hosté svých šancí vážili daleko více a dokázali je proměnit. Zbytek zápasu si pohlídali a pouze čekali na závěrečný hvizd, který stvrdí jejich jasné vítězství. To ještě podtrhl R. Hůla v poslední minutě základní hrací doby, když byl nikým nehlídaný při rohovém kopu a centr od praporku uklidil placírou za bezmocného M. Vršeckého - 0:6.

 

Galerie od věrného fotografa Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: Jsme v totální krizi. A to jak v personální, tak výkonnostní. Naším jediným cílem pro zbytek sezóny je důstojně soutěž dohrát a pak rozhodnout, jakým směrem budeme fotbal v Kněževsi dělat. Z mého týmu dnes opravdu nenajdu ani jednoho hráče, který by se v zápase potkal s formou. V mužstvu Senomat musím vyzdvihnout Adama Kyncla, který je na svůj věk velice nadějný.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Do utkání jsme nastoupili s cílem vrátit soupeři podzimní debakl a vzhledem k postavení v tabulce nutností bodovat. Základem úspěchu byl dnes fakt, že v kabině seděli všichni poslouchající Berani, kteří šli zápas vyhrát a ne některé hluché ovce, které si jdou jen zahrát. Na hřišti jsme dodržovali rozestavení a plnili taktický plán. Konečně jsme oproti předchozím utkáním byli brankově produktivní a o osudu utkání rozhodli již v prvním poločase. Soupeři jsme toho v utkání moc nedovolili a naše vítězství bylo naprosto zasloužené. Pochvalu zaslouží všichni.



Sestavy


FK Kněževes
M. Vršecký [-] - T. Šíma [-] , D. Slíž [-] (46. J. Žemlička [-] ) , J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , M. Šefara [-] (50. V. Kyncl [-] ) , P. Čihař [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - L. Mácha [-] , L. Žebrakovský [-] (69. D. Hůla [-] ) , A. Kyncl [-] (58. R. Trešl [-] ) , J. Kodeš [-] (69. M. Sailer [-] ) , R. Štys [-] , T. Trýb [-] (61. M. Aoumi [-] ) , M. Štícha [-] , R. Hůla [-] , J. Šnídl [-] , T. Pichner [-]

ŽK: 74. L. Malafa - 73. J. Šnídl .
Hráči zápasu: J. Šnídl , M. Štícha , A. Kyncl , L. Žebrakovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JASANSKÝ Petr - ŠAROCH Jan, DOHNAL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: remíza

Těžký zápas na tip. Oba týmy jsou schopny jeden týden vyhrát a další týden dostat koledu. Viděl bych to na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích