Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pavlíkov dominoval a vyprovodil Pustověty pěti góly


13

Po překvapivé a šokující výhře v Městečku mohl Pavlíkov přidat další vítězství s Pustověty. Sokol na tento zápas bude chtít rychle zapomenout. Utkání se hostujícímu celku vůbec nepovedlo, domácí navíc byli při chuti a svého soupeře vyprovodili pěti góly!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené výstavní góly

Od začátku zápasu držel Pavlíkov míč na svých kopačkách a trpělivě vyhledával okénka v pustovětské obraně. Úvodní čtvrt hodinu utkání ukončily slepené góly domácích. Nejprve se ve 13. minutě postavil k přímému kopu kousek za šestnáctkou Kalaš a svou jedovatou levačkou nedal Benešovi střelou přes zeď žádnou šanci - 1:0.

 

O minutu později byla k vidění fotbalová paráda od Kononetse, který práskl zhruba ze třiceti metrů do skákajícího míče a nádhernou ranou ho zacvakl o břevno do branky - 2:0. Tyto dva nádherné góly přinesly klid na pavlíkovské kopačky a domácí kontrolovali vedení. A rychle mohl přijít další gól, ale nejprve svůj tým podržel Beneš a následně se nebezpečnou střelou prezentoval Kalaš, ale pokus byl zblokován na roh.

 

Pustověty se snažily o kontaktní branku, ale příliš šancí si nevytvořily. Domácí navíc znovu udeřili ve 25. minutě. Hosté propadli ve středu hřiště, O. Polcar poslal míč do náběhu na Kalaše, který bok po boku Š. Procházky postupoval sám na brankáře Beneše. Kolem vyběhnuvšího gólmana píchl pavlíkovský kapitán míč na Procházku a ten uklízel do prázdné - 3:0.

 

Zbytek poločasu nabídl ještě další branku v pustovětské síti, ale ta nakonec nebyla Kalašovi kvůli ofsajdovému postavení uznána. Pokud chtěly Pustověty se zápasem ještě něco udělat, musely toho do druhé půle hodně změnit...

Pustověty nechytly start

Sotva druhý poločas začal, skóre se měnilo počtvrté. Hosté zdrceni nepovedeným prvním poločasem nechytli vůbec začátek toho druhého a byli za to potrestáni trestem nejvyšším. Hupka si navedl míč z levé strany uvnitř vápna a střelou na zadní tyč nedal Benešovi šanci - 4:0. Pavlíkovskou arénou mohla být slyšet pověstná hláška "Dejte jim bůra"!

 

O šest minut později se domácí fans dočkali. O. Polcar krásným obloučkem za obranu našel čerstvého a nikým nehlídaného Jirouška a Beneš byl znovu bez šance - 5:0. Pavlíkov si užíval vysoké vedení a zbytek zápasu pouze kontroloval. Pustověty si dokázaly vytvořit pár šancí, ale do závěrečné desetiminutovky vstupovaly stále s nulou na ukazateli skóre.

 

To se změnilo v 81. minutě, kdy hosté zaznamenali alespoň čestný gól. Centr Černého byl zblokován a míč se odrazil na hranici vápna na kopačku Kratochvíla, který nádherným volejem levačkou vymetl šibenici - 5:1. Krásnou a zároveň poslední brankou utkání tak vzal Peškovi čisté konto, ale na špatném výkonu Sokola to nic nezměnilo.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
František Kalaš, kapitán: Od začátku jsme dominovali a hráli svůj kombinační fotbal. Dali jsme dva rychlé góly, které nám hodně pomohly. Soupeře jsme k ničemu nepustili prakticky celý zápas. Jsme na vítězné vlně a tým hraje dobře. Doufáme, že to tak bude pokračovat do dalších zápasů.

TJ Sokol Pustověty
Petr Matějovský, kapitán: Jedno z nejhorších utkání, které jsme odehráli. Za celý zápas se nám téměř nic nepodařilo, ztráceli jsme jednoduché balony, chyběla nám bojovnost, pohyb, no prostě vše, co je potřeba k fotbalu. Za pět inkasovaných gólů mužeme být ještě rádi, domácí si vítězství naprosto zasloužili.



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - V. Kononets [-] , Š. Procházka [-] , O. Polcar [-] (70. L. Polcar [-] ) , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] , L. Hupka [-] (62. M. Škrlant [-] ) , O. Kraus [-] (46. J. Jiroušek [-] ) , O. Vávra [-] , V. Hornof [-] , D. Řezáč [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - F. Kratochvíl [-] , T. Černý [-] , J. Knap [-] , P. Matějovský [-] , P. Holeček [-] , O. Hula [-] , T. Elznic [-] , M. Šimon [-] , V. Bičovský [-] , J. Hula [-]

ŽK: 40. M. Šimon .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Tohle bude hodně zajímavý zápas. Pavlíkovu se na jaře daří, proto těsně vyhraje. Zápas bude ale dlouho vyrovnaný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích