4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník rozhodl o svém vítězství nad Jankovem až ve druhé půli


Branky


51. J. Tlapa , 74. J. Řepa , 85. M. Pavlík , 87. D. Lafata
18

Olešník vstupoval do jarní části utkáním s Jankovem, ve kterém byl jasným favoritem. Druhý tým tabulky se ale dlouho nemohl prosadit a své vítězství strhl na svojí stranu až ve druhém poločase. Rozhodující branku si v 51. minutě připsal obránce Jan Tlapa, který do Olešníku zamířil v zimní pauze z Písku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance od prvních minut

Na perfektně připraveném trávníku se od první minuty zhostili domácí role favorita s grácií a již v 6. minutě mohl poslat Olešník do vedení Jan Řepa. Jeho rána však nakonec orazítkovala pouze spojnici. Na druhé straně dal naopak o sobě vědět Jakub Vokurka poslal z bezprostřední blízkosti míč pouze nad branku, a tak fanoušci nadále čekali na první branku v utkání. Toho se domácí příznivci záhy i dočkat, Tothovu ránu mířící do branky ale dokázal na brankové čáře zastavit jeden z domácích obránců. Šance kupila šanci a následně se zaskvěl i brankář Komárek, který vychytal samostatný únik Davida Lafaty. V závěru prvního poločasu se k další nebezpečné šanci dostal opět Jakub Toth, tentokrát však proti vstřelení gólu nebyl obětavý jankovský hráč, nýbrž branková konstrukce. 

Tlapa hrdinou

To, co se nepovedlo v prvním poločase, zvládli domácí až ve druhém. V 51. minutě se k míči dostal Jan Tlapa a nová tvář v olešnickém dresu ukázala klid v zakončení. Tlapa si nejprve poradil s dotírajícím Vokurkou a následně parádní ranou na zadní tyč poslal domácí do vedení. Olešníku vstřelená branka pomohla a vzápětí mohla Řepa z protiútoku navýšit náskok domácích, proti byl však Komárek. Ani jankovský brankář však nestačil opět na Jana Řepu v 74. minutě, který využil milimetrové Lafatovy přihrávky. Hosté mohli utkání zdramatizovat deset minut před koncem při rohovém kopu. Hüttnerovo zakončení však dokázal Tomášek zlikvidovat. Na řadě byl tak opět Olešník a pět minut před koncem přidal třetí branku z rychlého protiútoku Marek Pavlík. Definitivu sobotnímu duelu dal následně o dvě minuty později David Lafata, který dorazil po rohovém kopu míč za bezmocného Komárka.

Jankov tak dlouho odolával, nakonec však padl. Olešník vstoupil do jarní části vítězně za výsledku 4:0.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
FK Olešník: Doplníme...

SK Jankov
Web SK Jankov: Do 51. minuty držel Jankov na hřišti Olešníku bezbrankový stav, avšak v této minutě se prosadil novic v domácím táboře Jan Tlapa a probudil tím ofenzivního, do té doby spícího draka. Druhý tým tabulky nakonec splnil roli favorita a po velkém tlaku ve druhé části zápasu zvítězil 4:0. Hosté měli v první půli potřebné štěstí, když je dvakrát zachránila branková konstrukce, ovšem po pauze už neměli ani štěstí a ani fyzické síly.



Sestavy


FK Olešník
P. Tomášek [-] - T. Vrážek [-] , M. Miklík [-] , J. Tlapa [-] , L. Vojta [-] , J. Toth [-] (66. M. Beko [-] ) , D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] (82. M. Pavlík [-] ) , J. Řepa [-] (88. J. Píša [-] ) , J. Martinec [-] (88. A. Píša [-] )

SK Jankov
J. Komárek [-] - J. Honner [-] , P. Borovka [-] , M. Hüttner [-] , A. Hanzlík [-] , J. Bohoněk [-] , J. Vokurka [-] (88. T. Hüttner [-] ) , M. Lovička [-] (78. M. Kocian [-] ) , M. Votava [-] , L. Kočí [-] , V. Jirkovský [-]

ŽK: 44. L. Vojta .
Hráči zápasu: J. Řepa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krčín Jan - BOČEK Petr, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Martin Linhart
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí roli favorita a zvítězí větším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích