1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 11:15

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychlé branky v Rudolfově přinesly oběma týmům po bodu


Branky


18

Rudolfov v prvním kole narazil na blatenské umělé trávě s Mirovicemi a tuto porážku chtěli svěřenci Jiřího Nárovce odčinit v domácím utkání se Strakonicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly rozhodly

Kdo nestihl začátek utkání, mohl pouze litovat. V Rudolfově se na první branku utkání čekalo pouhopouhé tři minuty a prosadili se hosté ze Strakonic, konkrétně obránce Stanislav Legdan. Jenže Rudolfov, který nastoupil ve zkušené sestavě, o pět minut později vyrovnal, když brankáře Kozlíka překonal Marek Sládek

Napínavé utkání pokračovalo nadále ve stejném tempu a oba týmy mohly tři body překlopit na svojí stranu. Další branky se však přítomných sedmdesát diváků už nedočkalo a tak se týmy rozešly s jedním bodem. Pro Rudolfov šlo o první jarní bod, naopak Junior navázal bodově na vítězné domácí utkání s Milevskem.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Jiří Nárovec - trenér: Strakonice do zápasu vstoupily velmi sebevědomě a už ve 2.minutě se po standardní situaci ujaly vedení. My jsme dokázali velmi rychle odpovědět, když se po hezké kombinační akci prosadil Tlamsa. V prvním poločase byl soupeř o něco lepší, měl i více šancí, ale do přestávky už se stav nezměnil. Druhý poločas už byl víceméně v naší režii. Strakonice se zatáhly a spoléhaly především na brejky, navíc zhruba od 70.minuty mi připadalo, že jim dochází síly. Šance byly na obou stranách, bylo to otevřené až do konce. V poslední minutě jsme mohli rozhodnout, ale Peiger své sólo neproměnil, a z následné přihrávky střídající Buchal přestřelil odkrytou bránu. Samozřejmě jsme chtěli vyhrát, ztráta dvou bodů v domácím zápase nás mrzí, ale vzhledem k průběhu celého zápasu je remíza z mého pohledu spravedlivá.

FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: Z Rudolfova vezeme bod a jsme spokojeni. Byl to zápas dvou odlišných poločasů. V prvním jsme se dostali do vedení zásluhou Legdana po standardce, už ve 2. minutě. Domácí vyrovnali v 7. minutě, tím se zrodil konečný výsledek. V prvním poločase jsme hráli opravdu dobře. Byli jsme lepší na balónu a vytvořili si šance. Rudolfov, který na nás vyrukoval i se zkušeným Pouzarem a Šindelářem, hrozil jako obvykle skvělými standardkami a dlouhými auty. Šance byly na naší straně a škoda, že jsme nešli do vedení. Druhá půle začala náporem domácích. Byli jsme více zatažení a hrozili z brejkových situací. Mohli jsme vyhrát, ale i prohrát. Bylo to o jednom gólu. Remízu bereme a jedeme dál.Druhá půle začala náporem domácích. Byli jsme více zataženi a hrozili jsme z brejkových situaci. Mohli jsme vyhrát, ale i prohrát. Bylo to jednom gólu, remízu bereme a jedeme dal.



Sestavy


SK Rudolfov
D. Keřka [-] - R. Pouzar [-] , J. Novotný [-] , J. Šindelář [-] , O. Tlamsa [-] , Š. Prokeš [-] , O. Hajný [-] , M. Sládek [-] , R. Tyrpák [-] , D. Boček [-] , F. Peiger [-]

FK Junior Strakonice
J. Kozlík [-] - R. Zahrádka [-] , T. Janoch [-] , S. Legdan [-] , J. Smola [-] , D. Míčka [-] , B. Kubeš [-] , K. Krejčí [-] , J. Váchal [-] , T. Bílý [-] , L. Fajtl [-]

ŽK: 25. R. Tyrpák , 63. R. Pouzar .
Hráči zápasu: S. Legdan .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Brych Jiří - KAŠTÁNEK Libor, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Adam Kotrba
Tip experta: remíza

Strakonice navážou na dobrý výkon z prvního kola a z Rudolfova si odvezou bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích