3:1
(2:0)
80. O. Hruška (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí pevnost odolala! Spartak přetlačil Milevsko


Branky


38. L. Gažák , 44. J. Macák , 47. J. Gažák - 80. O. Hruška (vl.)
21

Po vítězství nad Semicemi chtělo Milevsko zabodovat i v utkání proti Spartaku. Trhové Sviny však na jaře získaly čtyři ze šesti možných bodů, a tak svěřence TOmáše Smrčiny nečekalo nic lehkého. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Devět těžkých minut

O osudu utkání rozhodl v Trhových Svinech přelom poločasů, který byl v podání Spartaku jako z pohádky. Do vedení poslal domácí ve 38. minutě Lukáš Gažák. Šestadvacetiletý hráč Spartaku sice začal utkání na lavičce, v osmé minutě však musel nahradit Ondřeje Koláře a ve 38. minutě překonal brankáře Hejla. Aby toho nebylo málo, tak minutu před koncem poločasu poslal domácí do dvoubrankového trháku Jiří Macák a Spartak tak udělal velice důležitý krok za cestou k vítězství.

Definitivní pojistka na trhovské vítězství přišla dvě minuty po začátku poločasu, kdy se prosadil další střídající hráč Jan Gažák, který nastoupil až do druhého poločasu. Definitivní podobu výsledku nakonec přidal domácí Ondřej Hruška, který se však trefil do vlastní sítě a připravil svého spoluhráče Karla Brůhu o čisté konto. Tato malá kaňka ovšem nic na výsledku utkání již nezměnila a Spartak tak získal další důležité tři body, tentokrát po výsledku 3:1 nad Milevskem. 

 



Ohlasy k zápasu



FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: Další zápas se opakuje, že začneme prvních 15-20min dobře, vytvoříme si šance které nedáme a pak začne z naší strany křeč. K tomu inkasujeme strašně laciné góly. Naše hra pak končí v poslední třetině, kde nemáme sebevědomí jít do vápna, udělat souboj 1 na 1 a jen míče obehráváme. Aktuálně je to z naší strany křeč.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - O. Šafránek [-] , O. Kolář [-] (8. L. Gažák [-] ) , J. Macák [-] (90. M. Vrábek [-] ) , M. Kodras [-] , R. Horelica [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , O. Hruška [-] , M. Chromčák [-] , J. Novák [-] (25. J. Tůma [-] )

FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - J. Marvan [-] (46. J. Hušek [-] ) , M. Kálal [-] (46. V. Přibyl [-] ) , T. Vakoč [-] , M. Hejl [-] (46. J. Kortan [-] ) , D. Petřík [-] , R. Bártík [-] , O. Souček [-] , M. Volf [-] , J. Hadáček [-] (71. V. Baštýř [-] ) , F. Hadáček [-]

ŽK: 34. O. Šafránek , 61. J. Gažák - 81. D. Petřík .
Hráči zápasu: J. Macák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Krčín Jan - NEDVĚD Petr, JELÍNEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Martin Škoda
Tip experta: výhra hostů

Milevsko hraje pěkný fotbal a ze Svinů si odveze všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů