3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závěr utkání vynesl Olympii všechny body


Branky


21

Osmnácté kolo nabídlo při sobotním odpoledni zápas dvou týmů, kterým se doposud na jaře nedaří. Zápas o první jarní body tak přivedl Dražice k utkání do Týna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start a rozhodující závěr

Zápas začal pro hosty nejlépe, jak mohl a už po pár vteřinách poslal Dražice do vedení po svém důrazu Tomáš Běhoun. Domácí však po inkasovaném gólu začali pomalu přebírat iniciativu utkání a po dvaceti minutách se postaral o vyrovnání Radim Štos, který využil povedeného centru Lukáše Mravce. Rychlé dva góly určily průběh utkání až do samotného závěru. Olympie sice měla během celého zbytku utkání více gólových šancí, hostující Dražice ovšem dlouho držel při vidině bodového zisku brankář Počinek. 

Závěr ale rozhodl! V 91. minutě se do parádní akci dostal do pokutového územi Vladimír Dobal, který byl faulován a sudí Václav Němec nařídil pokutový kop pro Olympii. K penaltovému puntíku se postavil Jan Meidl, který sice danou situaci nezvládl, volný míč však rychle stihl dorazit do hostující sítě opět Radim Štos. Definitivní pojistku navíc přidal o minutu později Jakub Hudeček, v zápisu je ovšem chybně označen za střelce Radek Podhradský.

Ani tato malá chybka ovšem nic na výsledku utkání již nezměnila a Olympie se tedy dočkala první jarní výhry, když porazila Dražice poměrem 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Roman Hřib - trenér: Nám se vstup do zápasu nepovedl a od druhé minuty jsme po centru do vápna a důrazu Běhouna prohrávali 0:1. Chvíli nám trvalo si uvědomit, že je času dost, ale zkoušeli jsme hledat okénka do soupeřovi obrany. To se povedlo po krásném centru Mravce, na který si naběhl Štos a hlavou srovnal stav. Ve druhé půli už to byla z naší strany přehlídka akcí a zakončení, které jsme ve finální fázi špatně řešili. Ale byla to akce za akcí do zakončení a měli jsme velký tlak. Vedoucí gól padl na konci zápasu po nádherné kombinační akci Dobala, který se narážečkami dostal až do vápna, kde byl faulován a měli jsme penaltu. Ani tu však Meidl neproměnil, ale dobíhající Štos doklepl na 2:1. Hned po té se rozhodl potvrdit skóre ještě Hudeček (v zápise chybně Podhradský), který prošel celé hřiště a zakončil na konečných 3:1. Splnili jsme povinnost a vyhráli jsme. Mám radost z toho, jak zápasy zvládáme kondičně.

TJ Dražice
Vlastimil Stuchlík - vedoucí mužstva: Pořád stejně smutný příběh. První půli jsme sice zahájili vedoucím gólem, Týn ale postupně přebral iniciativu. Domácí byli více na balonu a v závěru utkání rozhodli po pokutovém kopu, který doklepli do sítě. Nutno ale dodat, že domácí byli fotbalovější.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Gutwirth [-] , L. Maxa [-] , J. Meidl [-] - R. Podhradský [-] , V. Dobal [-] , L. Stoklasa [-] (72. F. Ullrich [-] ) , J. Hudeček [-] , M. Procházka [-] (56. T. Gondek [-] ) - R. Štos [-] - L. Mravec [-]

TJ Dražice
J. Počinek [-] - T. Běhoun [-] , J. Štecher [-] , V. Studenovský [-] , D. Tůma [-] (88. O. Páša [-] ) , M. Mareš [-] , D. Štecher [-] , O. Hornát [-] , T. Bareš [-] (76. J. Stuchlík [-] ) , A. Sváček [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 37. L. Gutwirth - 26. D. Štecher , 37. D. Tůma .
Hráči zápasu: R. Štos .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Němec Václav - KAŠTÁNEK Libor, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Martin Škoda
Tip experta: výhra domácích

Zápas o 6 bodů vyhraje doma Týn a udělá velký krok k záchraně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza