2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko přetlačilo Olympii


Branky


22

Milevsko získalo doposud body v jarní části sezony pouze v domácím utkání se Semicemi a na tento fakt chtěli svřenci Tomáše Smrčiny navázat v neděli proti Olympii, která naopak zvítězila v posledním kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doma je doma

Nepovedený start do jara si žádal potřebné změny v taktice a Milevsko vstoupilo do utkání v obranném bloku a nechali hostující hráče Týna kombinovat. Kombinace většinou končila přesnými přihrávkami za obranu, které však vzduchotechnici dokázali eliminovat. K pevné obraně patří zákonitě brejkové situace a jedna taková přišla ve 26. minutě. Zimní posila Jan Hušek získal míč, prodal své cenné zkušenosti s předchozího angažmá v Příbrami a poslal Milevsko do vedení. Jednobrakový náskok mohli hosté rychle smáznout, proti byl však pohotový brankář Hejl. Stav utkání 1:0 tak nakonec vydržel až do závěreřných minut druhého poločasu. V 84. minutě přidal definitivní pojistku na vítězství střídající matador Jaroslav Hadáček a bylo rozhodnuto.

Milevsko opět získalo v domácím prostředí všechny tři body, tentokrát po výhře 2:0 nad týnskou Olympií.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: Zápas nebyl z naší strany moc pro oko diváka, ale oproti předchozím zápasům jsme se zaměřili na hru v bloku od půlky hřiště, abychom neinkasovali laciné branky jako v předchozích zápasech. Ze zápasů Týna jsme věděli o jejich síle v rychlém přechodu a dlouhých míčích za obranu. Proto jsme jim nechali prostor pro kombinaci na jejich polovině a nutili je hrát do našeho bloku. Až na jednu šanci, kdy nás podržel brankář Hejl, jsme pracovali v obraně dobře. Bohužel nám vázl přechod, kdy jsme často kazili druhou, třetí nahrávku a tím jsme se připravovali o šance před brankou soupeře. Chtěli jsme zápas zvládnout hlavně za 3body a proto to z naší strany bylo spíš o poctivosti při hře dozadu a bojovnosti.

FK Olympie Týn nad Vltavou
Roman Hřib - trenér: Zápas na absolutně nepřipraveném hřišti se nám výsledkově nepovedl a prohráli jsme 2:0. Herně nás domácí nechali hrát a nevyvíjeli žádnou aktivitu. My jsme v první půli měli jednu výraznou šanci po centru Meidla z levé strany, kdy se dostal do zakončení Dobal, ale gólmana neprostřelil. Pak měl Dobal ještě trestňák z vápna, trefil však blokujícího hráče mimo zeď. Ve druhé půli jsme měli velkou šanci Štosem, gólman těsně vytáhl a dobíhající Maxa trefil břevno. Nám hlavně chyběla přesnost v předfinální fázi, tam jsme měli nejvíce ztrát.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - K. Süsmelich [-] (61. J. Marvan [-] ) , V. Přibyl [-] , T. Vakoč [-] , T. Pich [-] , D. Petřík [-] (63. J. Hadáček [-] ) , J. Kortan [-] (75. M. Hejl [-] ) , O. Souček [-] , M. Volf [-] , J. Hušek [-] (88. Š. Zvonař [-] ) , R. Bártík [-] (51. M. Kálal [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Gutwirth [-] , L. Maxa [-] , J. Meidl [-] , J. Brom [-] , L. Mravec [-] (75. F. Hudeček [-] ) - M. Procházka [-] (63. T. Gondek [-] ) , R. Podhradský [-] (46. F. Vaníček [-] ) , V. Dobal [-] , J. Hudeček [-] - R. Štos [-]

ŽK: 55. D. Petřík - 24. L. Maxa , 63. V. Dobal .
Hráči zápasu: M. Hejl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VICAN Miroslav - ŠŤASTNÝ Radek, FRČEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Huleš
Tip experta: výhra domácích

Milevsko po prohře ve Svinech doma zabere a nad Týnem vyhraje.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích