Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 13:00

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malše doma nadělila Dražicím bůra


Branky


23

Po, pro mnohé nečekané, porážce v Protivíně chtěla Malše rychle na porážku 1:3 zapomenout a v domácím utkání proti Dražicím, které minulé kolo braly tři body, chtěli svěřenci Pavla Cepáka naplno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pátá!

V utkání, které přineslo parádní podívanou, se trefovali pouze domácí. Hosté si sice též vytvořili některé dobré příležitosti, proti inkasování však byla roudenská obrana v čele s brankářem Hřebejkem. Na první branku utkání se čekalo do 28. minutě, ve které otevřel gólový účet utkání Lukáš Wohlgemuth, který navíc těsně před poločas poslal Malšany do dvougólového trháku.

Dražice se sice snažily s výsledkem něco udělat, jejich naděje na body však v 57. minutě definitivně pohřbil Viktor Kadlec, který brankáře Počinka překonal z nařízeného pokutového kopu. Domácí neměli dost a v úvodu poslední čtvrt hodiny zápasu přidal čtvrtou branku Ladislav Vávra, který do Malše dorazil v zimním přestupovém období z Českého Krumlova. Domácí fanoušci volali po páté brance a ta nakonec přišla! V samotném závěru dokonal hattrick Lukáš Wohlgemuth a stanovil tak konečné skóre utkání.

Roudné porazilo Dražice poměrem 5:0 a nadále tak drží třetí pozici v tabulce krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu



TJ Dražice
Vlastimil Stuchlík - vedoucí mužstva: Kluci se snažili a výsledek rozhodně neodpovídá hře. Domácí využili všechno, co jsme jim darovali a my jsme na druhé straně nedokázali skórovat. Bylo vidět, kde se oba týmy nachází v tabulce. Gól do šatny nám také moc nepomohl. Nedá se nic dělat a musíme už koncertovat na další utkání s Protivínem.



Sestavy


TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - M. Zachař [-] , P. Vařil [-] (61. M. Michálek [-] ) , V. Kadlec [-] , V. Míka [-] (79. D. Cepák [-] ) , M. Zach [-] , L. Wohlgemuth [-] , D. Vogl [-] , M. Vlk [-] (74. M. Benda [-] ) , L. Vávra [-] , D. Zíka [-] (79. V. König ml. [-] )

TJ Dražice
J. Počinek [-] - M. Stuchlík [-] (74. O. Páša [-] ) , D. Tůma [-] (65. T. Běhoun [-] ) , J. Štecher [-] , V. Studenovský [-] , M. Mareš [-] , D. Štecher [-] , O. Hornát [-] , T. Bareš [-] , A. Sváček [-] (46. J. Stuchlík [-] ) , M. Veselý [-]

ŽK: 48. V. Míka , 53. D. Zíka , 91. V. Kadlec - 55. V. Studenovský , 85. O. Hornát . ČK: 90. O. Hornát .
Hráči zápasu: L. Wohlgemuth .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HRUŠKOVÁ Katka - KAŠTÁNEK Libor, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Richard Bártík
Tip experta: výhra domácích

Roudné si po nepovedeném zápase v Protivíně bude chtít spravit chuť a porazí Dražice.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích