0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 17:00

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň vynulovala Semice


Branky


23

Semice doposud na jaře doma neprohrály a tento fakt přijela v sobotu v rámci třicátého kola prověřit Třeboň, která si brousila zuby na tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pevnost padla

O osudu utkání rozhodla Třeboň již v prvním poločase. První v utkání ovšem zahrozily domácí Semice, které v úvodní desetiminutovce několikrát ohrozily hostující branku. Gól však nepadla a tak hosté postupem času začali prokazovat svojí kvalitu. Těsně před odehranou půl hodinou hry navíc poslal Jiskru do vedení kapitán Jan Matoušek, ke kterému se míč odrazil od ležícího Blažka a svým dloubáčkem nedal Dvořáčkovi příliš mnoho šancí na zákrok. Potřebný druhý gól navíc přišel hned za následujících sedm minut, když se prosadil Martin Průcha, pro kterého šlo již o sedmnáctý přesný zásah v letošním ročníku krajského přeboru. 

Třeboň, která ve druhé půli zkušeně dvoubrankový náskok bránila, nakonec neinkasovala a z píseckého azylu Semic si odvezla všechny tři body. Naopak Semice přišly o svojí "domácí" neporazitelnost v jarní části soutěže. 



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Do utkání s Třeboní jsme nevstoupili vůbec špatně, bohužel jsme ale nebyli kvalitní v zakončení. Postupně Třeboň začala být více na balonu a dobře kombinovat. My jsme se snažili vysoko napadat, což se nám úplně nedařilo a nakonec jsme dostali nešťastný první gól. O poločase jsme s tím za stavu 0:2 chtěli ještě něco udělat, ale bohužel se nám nedařilo si to líp připravit na zakončení. Bohužel jsme tedy ztratili, ovšem proti Třeboni, která je kvalitní soupeř a má šikovné kluky. Nemáme se za co stydět a zbývá už jen pogratulovat Třeboni k vítězství.

TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: Byli jsme rádi, když jsme dostali v pátek informaci že se utkání odehraje na trávě. V prvním poločase se hra přelévala z jedné strany na druhou. postupem času jsme však začali dominovat a kontrolovat hru. Ve 27. minutě jsme vstřelili první gól Matouškem. V tu chvíli jsme měli hru pod kontrolou a ve 34. minutě jsme se radovali z druhého gólu, který vstřelil Průcha. I ve druhém poločase byly šance na obou stranách, ale nepadla žádná branka a zápas skončil 0:2 v náš prospěch. Chválím celý tým.



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - L. Zborník [-] , P. Keclík [-] , F. Blažek [-] , D. Šourek [-] (63. R. Veleman [-] ) , L. Holub [-] , Š. Hrdlička [-] , J. Micka [-] (63. M. Pohnán [-] ) , P. Listopad [-] , J. Hrala [-] (63. J. Sádlo [-] ) , J. Keclík [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - P. Tůma [-] , M. Pánek [-] , D. Andres [-] , J. Vrána [-] (60. J. Zavadil [-] ) , J. Kubata [-] , K. Bicenc [-] , L. Hromádka [-] (78. Š. Candra [-] ) , M. Průcha [-] (85. P. Valíček [-] ) , F. Radosta [-] , J. Matoušek [-]

ŽK: 25. L. Holub , 62. D. Šourek , 75. F. Blažek - 41. J. Kubata , 52. L. Hromádka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ondřej Adam - NĚMEC Václav, TOMAŇ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Richard Bártík
Tip experta: výhra hostů

Do Semic přijede kvalitní soupeř z Třeboně a odveze si tři body.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů