2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek vyloupil Trhové Sviny


Branky


23

Spartak na jaře doposud nepoznal na domácí půdě hořkost porážky a tento fakt měl v plánu prověřit Osek, který na jaře doposud nezvítězil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poprvé za tři

A byl to právě Osek, který do utkání vstoupil lépe. Po šestnácti minutách hry navíc přišla i první hostující branka, když dokázal Brabcův centr propasírovat do domácí sítě Jakub Říský. Ve 40. minutě šli navíc hosté do trháku, když zaváhání domácího obránce využil David Říský

Domácí se ovšem nevzdávali a v 53. minutě vykřesal domácí naděje na body Jiří Macák. Na zkušeného útočníka Spartaku navíc navázal v 66. minutě třiadvacetiletý Ondřej Hruška a rázem Osek přišel o svůj dvoubrankový náskok. Jenže to byli právě hosté, kdo měl poslední slovo. V 78. minutě si centr Davida Říského našel Martin Carda, který rozradostnil hostující lavičku. Spartak se snažil o opětovné vyrovnání, to už ovšem nepřišlo.

Osek tak poprvé na jaře zvítězil za tři body, když vyloupil Trhové Sviny poměrem 3:2. Naopak Spartak přišel o svojí jarní neporazitelnost na domácí půdě. 



Ohlasy k zápasu



TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Na perfektně připraveném hřišti v Trhových Svinech jsme odehráli dobrý první poločas, ve kterém jsme měli několik šancí a dvě z nich se nám povedlo využít. Při první brance Kuba Říský nadvakrát zakončil centr Brabce a druhý gól vstřelil David Říský, který obral stopera o míč a zkušeně si poradil i s brankářem. Byla na nás vidět chuť to zlomit a konečně vyhrát, ale bohužel znovu jsme nechytli začátek druhého poločasu, domácí nás začali tlačit a zaslouženě vyrovnali. Ale musím kluky pochválit, že jsme nesložili zbraně a odměnou pro nás byl vítězný gól Cardy po centru Davida Říského. Pro nás to je extrémně důležitá výhra, která věřím, že nás nakopne!



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - O. Šafránek [-] , J. Tůma [-] (46. V. Hruška [-] ) , J. Macák [-] , L. Zítek [-] (76. V. Pavel [-] ) , M. Kodras [-] (82. A. Korčák [-] ) , R. Horelica [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , F. Pavel [-] (46. M. Popovič [-] ) , O. Hruška [-]

TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] , M. Čapek [-] , M. Brabec [-] (86. Z. Florián [-] ) , V. Zhyhora [-] , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] (27. S. Černý [-] ) , J. Balogh [-] (74. J. Zelenka [-] ) , M. Carda [-]

ŽK: 59. V. Hruška , 89. O. Hruška , 91. M. Popovič - 13. M. Carda , 87. J. Říský , 93. Z. Florián .
Hráči zápasu: D. Říský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - VICAN Miroslav, JELÍNEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Richard Bártík
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané utkání, ve kterém budou šťastnější domácí.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích