V. Dobal 16.
T. Teringl 44. (vl.)
V. Dobal 63.
3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn přetlačil na domácí půdě Rudolfov


Branky


16. V. Dobal , 44. T. Teringl (vl.) , 63. V. Dobal - 27. M. Fischer
23

Týnská Olympie doposud získala na jaře pouhé tři body a tento nelichotivý fakt chtěli svěřenci Romana Hřiba smáznout v utkání s Rudolfovem, který na jaře doposud neokusil chuť vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobal za dva

Rudolfov, který v zápase vedl vedoucí mužstva Lukáš Janák, nevstoupil do utkání tím nejlepším možným způsobem a úvod patřil domácí Olympii, která se i po čtvrt hodině hry ujala vedení. Brankáře Teringla překonal na konci parádní kombinace Vladimír Dobal. Hosté ovšem dokázali ve 27. minutě srovnat, kdy se po rychlém protiútoku prosadil snajpr Martin Fischer. Branka Rudolfov nakoplo a tým z "Perštátu" nebyl daleko od druhé branky. Ta však nepadla a řada přišla tak opět na Olympii, která se dočkala ve 44. minutě. Po několika odrazech se míč nakonec dostal až do hostující sítě a za střelce vlastní branky byl nakonec označen brankář Rudolfova Tomáš Teringl. 

Poločasový výsledek 2:1 Olympie zkušeně ve druhé půli hlídala a svěřenci Romana Hřiba mohli přidat další góly. Nakonec se však ujal jen pokus Vladimíra Dobala, který tak v 63. minutě přidal svojí druhou branku v utkání a definitivně pohřbil hostující šance na body. Týn tak vyhrál druhé domácí utkání v řadě se stejným výsledkem, když 3:1 přetlačil nejprve Dražice a teď i Rudolfov. 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Roman Hřib - trenér: Vstup do zápasu se nám povedl, v prvních 20 minutách jsme byli dominantní a hráli hezký kombinační fotbal, vstřelil jeden gól a měli jsme další šance, ale nezvýšili jsme. Pak se Rudolfovu povedl brejk, který jsme špatně odbránili a bylo srovnáno. Dokonce pak měli hosté ještě jednu tutovku, ale nedali. My jsme pak byli opařeni a chyběl nám pohyb. Tato fáze se změnila před koncem poločasu, kde jsme zvýšili aktivitu a povedlo se nám do kabin po kuriózních odrazech v malém vápně navýšit na 2:1. Do druhého poločasu jsme vstoupili se záměrem být aktivní, věděli jsme, že soupeř odejde fyzicky a hráli jsme myslím hezký fotbal a měli mnoho dalších šancí, dali jsme 4 tyčky. Povedlo se nám navýšit a zápas kontrolovat. Mám radost, že do zápasu naskočil i Tomáš Houska po dlouhodobém zranění kolene.

SK Rudolfov
SK Rudolfov: Doplníme...



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - J. Brom [-] , J. Meidl [-] (86. F. Hudeček [-] ) , L. Maxa [-] , L. Gutwirth [-] - J. Hudeček [-] , V. Dobal [-] , M. Procházka [-] (63. J. Mezera [-] ) , F. Vaníček [-] (79. J. Liška [-] ) - T. Gondek [-] (63. D. Maruška [-] ) , R. Štos [-] (73. T. Houska [-] ) -

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - R. Tyrpák [-] , M. Fischer [-] (81. O. Štolba [-] ) , D. Boček [-] (58. V. Vejvar [-] ) , J. Šindelář [-] (79. J. Toman [-] ) , F. Peiger [-] (74. V. Dvořák [-] ) , Š. Prokeš [-] , J. Novotný [-] , O. Tlamsa [-] , M. Sládek [-] (83. P. Buchal [-] ) , O. Hajný [-]

ŽK: 55. F. Vaníček , 88. V. Dobal - 53. J. Šindelář .
Hráči zápasu: V. Dobal .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Krčín Jan - LEIŠ Filip, DUNOVSKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Richard Bártík
Tip experta: výhra domácích

Týn bude chtít uplatnit výhodu domácího prostředí a budou brát všechny body.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza