2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strakonice přetlačily Třebětice, rozhodl vyloučený Krejčí


Branky


23

Druhý nedělní zápas se v rámci jubilejního, dvacátého, kola krajského přeboru odehárl ve Strakonicích, kam dorazily Třebětice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš!

A byli to právě hosté, kteří drželi míč častěji na kopačkách od úvodních minut. Strakonice však hrály ve velmi dobře postavené obraně, která na brankáře Lízala moc střeleckých pokusů nepropustila. To na druhé straně se Junior dostal do nebezpečného zakončení ve 35. minutě a rázem z toho byl gól, když povedenou akci zakončil Dominik Míčka. Třebětice s nepříznivým výsledkem utkání chtěly za každou cenu něco udělat a ve druhém poločase domácí zatlačily. Jenže smrtící protiútoky má Junior na vysoké úrovni a jeden takový proměnil po hodině hry Karel Krejčí, jenž poslal Strakonice do dvoubrankového trháku. 

Právě Karel Krejčí byl však o pár minut později po druhé žluté kartě vyloučen a závěr utkání dostal zajímavý náboj. Jenže třebětická kontaktní branka přišla až v 86. minutě zásluhou Romana Nehyby. Zápas, který po vyloučení Filipa Nehyby, dohrávaly oba týmy o deseti tak nakonec vyzněl lépe pro domácí Junior, který po výsledku 2:1 získal všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: Na našem stadionu jsme přivítali Třebětice a můžeme být opět spokojeni. Získali jsme tři body proti velice silnému soupeři. Začátek byl vyrovnaný, ale postupem času jsme si začali vytvářet šance a soupeř hrozil pouze po vápno a standardkami na vysoké hráče. Naše obrana však působila bezchybně. Kdybychom dotáhli všechny své šance do konce, mohlo být naše poločasové vedení klidně 3:0 a mohl to být klidnější zápas. Takhle jsme se prosadili pouze jednou po pěkné kombinaci zásluhou Míčky. Druhý poločas začal náporem hostů, kteří přeskupili řady. My ale i nadále byli nebezpečnější, hlavně po brejkových křídelních akcích. Jednu z nich se nám podařilo po krásné akci proměnit. Trefil se Krejčí. Vypadalo to na pohodové dohrání zápasu, ale přišlo vyloučení Krejčího a patnáct minut jsme se převážně bránili. Třeběticím se podařilo snížit až na konci utkání a my už si to pohlídali. Kluky musím opět pochválit za nasazení a bojovnost. Za mě zasloužené vítězství.

FK Sokol Třebětice
Marek Černoch - trenér: Myslím si, že jsme si nezasloužili prohrát. V prvním poločase jsme měli více míč na kopačkách, prosadily se však Strakonice. O přestávce jsme si řekli, že to otočíme. Domácí však využili jeden rychlý kontr a branka naděje už přišla pozdě. Je to ztráta, ale musím kluky pochválit, že se snažili obrat Strakonice o body.



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - J. Smola [-] , K. Krejčí [-] , T. Janoch [-] , T. Prajzler [-] (88. J. Váchal [-] ) , L. Fajtl [-] , B. Kubeš [-] , D. Míčka [-] (91. V. Mrkvička [-] ) , T. Bílý [-] (83. J. Máška [-] ) , L. Pomej [-] , S. Legdan [-]

FK Sokol Třebětice
A. Pokorný [-] (46. V. Zejda [-] ) - L. Gall [-] , V. Švarc [-] , F. Nehyba [-] , M. Trávníček [-] , R. Tříletý [-] (74. V. Novák [-] ) , F. Solař [-] , R. Nehyba [-] , J. Cech [-] , M. Kelbler [-] , V. Habr [-]

ŽK: 26. K. Krejčí , 58. D. Míčka , 87. L. Lízal - 39. F. Nehyba , 40. R. Nehyba , 60. J. Cech , 90. M. Kelbler . ČK: 75. K. Krejčí - 87. F. Nehyba .
Hráči zápasu: T. Janoch .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Votava Pavel - PEČENKA Miroslav, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Richard Bártík
Tip experta: remíza

Strakonice jsou doma velmi silné, ale Třebětice překvapí a odvezou si bod.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích