Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 10:15

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Mirovicích rozhodla červená karta! Olešník následně nastartoval gólostroj


Branky


21. R. Převrátil (p.) , 39. P. Nohava (vl.) , 83. P. Dolejš - 19. J. Toth , 26. D. Lafata , 43. D. Lafata , 47. J. Kalášek , 51. L. Vojta , 57. D. Lafata , 61. J. Martinec , 89. P. Knietel
20

Již tradičně se při sobotním dopoledni odehrál zápas v Mirovicích, kde domácí přivítali nebezpečný Olešník. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Ani jeden z týmů v utkání na nic nečekal a v nevyzpytatelném počasí se diváci rychle dočkali i prvních branek. Do vedení se sice dostal hostující Olešník v 19. minutě zásluhou Jakuba Totha, domácí však o dvě minuty později srovnali po pokutovém kopu, který s přehledem proměnil Radek Převrátil. Ve 26. minutě prokázal své ligové zkušenosti David Lafata, který vrátil Olešníku vedení. Domácí ovšem přispěchali i ve druhém případě s odpovědní, když si po mirovické akci srazil míč do vlastní sítě Pavel Nohava. Poslední slovo měl však v samotném závěru poločasu opět Olešník, kterému potřetí v utkání vrátil vedení David Lafata, který podruhé v utkání vyzrál na brankáře Čejdíka.

O deseti!

Právě brankář Mirovic se stal v nastavení prvního poločasu hlavní postavou celého utkání s Olešník. Čejdík musel zatáhnout za záchranou brzdu a od sudí Barva neměl jinou možnost, než mirovického brankáře poslat předčasně do sprch. Taktika Mirovic se po tomto vyloučení doslova sesypala a hosté začali úřadovat. V rozmezí patnácti minut v úvodu druhého poločasu musel střídající brankář Vlas lovit hned čtyřikrát míč ze své sítě, když se postupně prosadil Jakub Kalášek, Lukáš Vojta, hattrick dokonal David Lafata a hodinu hry uzavřel Jakub Martinec. Na další branky se čekalo následně až do samotného závěru utkání, kdy se v 83. minutě prosadil domácí Petr Dolejš a gólové hody uzavřel za hosty střídající Pavel Martin Knietel.

Olešník tak nakonec nastřílel nováčkovi z Mirovic osm branek a po vítězství 8:3 si připisuje další tři body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: Tohle se nám nepovedlo, nebo spíše druhá polovina utkání. Jakmile jsme šli do deseti, vše se sesypalo jako domeček z karet a soupeř začal na hřišti úřadovat. Z takových utkání je třeba se ponaučit, pogratulovat soupeři, pak zapomenout a jedeme dál. Ještě nás čeká mnoho utkání.




Sestavy


SK Mirovice
Z. Čejdík [-] - J. Viták [-] (36. R. Peterka [-] ) , M. Viták [-] , O. Kocourek [-] , A. Husar [-] , T. Vondrák [-] (75. J. Král [-] ) , J. Mašek [-] (47. J. Vlas [-] ) , J. Císař [-] (75. M. Štochl [-] ) , R. Převrátil [-] (75. J. Převrátil [-] ) , P. Dolejš [-] , K. Mařík [-]

FK Olešník
O. Cihla [-] - D. Lafata [-] (61. J. Turek [-] ) , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , J. Řepa [-] , J. Tlapa [-] (61. M. Pavlík [-] ) , T. Vrážek [-] (61. M. Miklík [-] ) , R. Szó [-] , J. Martinec [-] , L. Vojta [-] (72. P. Knietel [-] ) , J. Toth [-] (72. D. Heller [-] )

ŽK: 60. L. Vojta . ČK: 46. Z. Čejdík .
Hráči zápasu: D. Lafata .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BARVA Karel - KRČÍN Jan, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Daniel Andres
Tip experta: výhra hostů

Olešník to bude bolet, ale zvítězí na těžké půdě v Mirovicích.

Tip: remíza

Domácí s favoritem uhrají dobrou remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů