J. Hoch 61.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 10:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympie si vylámala zuby na Pokorném, Oseku vystřelil body Hoch


Branky


61. J. Hoch
20

Zápas Oseku s Týnem přinesl bojovný fotbal, který měl hodně napovědět o bojích v dolních patrech tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoch nezklame

Olympie se sice na venkovních hřištích trápí, v Oseku to však byla úplně jiná písnička. Olympie si tvořila šanci za šancí a brankář Pokorný měl od začátku utkání plné ruce práce. Bezbrankový stav však přetrval a rozuzlení tak přišlo až ve druhém poločase, konkrétně po hodině hry. Chybu hostujícího obránce dokonale využil Jan Hoch, který získal míč, překonal brankáře Kubíka a jako správný kapitán poslal Osek do vedení.

Olympie mohla vyrovnat, proti však byla nadále pevná obrana domácích, včetně brankáře Pokorného. Osek tak nakonec vytěžil z domácího duelu maximum a získat další tři body do tabulky. Naopak výsledky Týnu na venkovních hřištích nadále nepřináší potřebné body, které by svěřenci trenéra Hřiba potřebovali.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Věděli jsme, že s Týnem nás čeká těžké utkání, a to se také potvrdilo. Moc pohledný fotbal se nehrál, byl to spíše boj ve kterém bylo zřejmé, že kdo vstřelí první branku, tak si nejspíše připíše 3 body. V prvním poločase byli ke gólu blíže hosté, naštěstí nás podržel gólman Pokorný a nebo nás zachránilo břevno. My jsme se v prvním poločase dostali snad jen do jedné pološance. Ve druhém poločase už jsme se začali dostávat více do zakončení a vstřelili jsme nakonec rozhodující branku poté, kdy mi Kuba Říský přihrál mezi obránce a já prostřelil brankáře. Zbytek zápasu už jsme zodpovědně obránili a připsali si druhou výhru v řadě na kterou se budeme snažit navázat příští týden v Jankově.

FK Olympie Týn nad Vltavou
Roman Hřib - trenér: Zápas, který měl být za 3 body, první poločas jsme měli dát 3-4 góly a bylo hotovo, ale nastalo se. I ve druhé půli jsme měli jednu tutovku. Pak přišla individuální chyba a Hošák se prosadil, my už jsme ve zbytku zápasu nedokázali reagovat.



Sestavy


TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] , M. Čapek [-] , J. Zelenka [-] , V. Zhyhora [-] , D. Říský [-] (92. Z. Florián [-] ) , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , L. Němeček [-] , J. Balogh [-] (75. R. Kuneš [-] ) , M. Carda [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Gutwirth [-] , L. Maxa [-] , J. Meidl [-] , J. Brom [-] - J. Liška [-] (68. D. Maruška [-] ) , F. Vaníček [-] , M. Procházka [-] (73. T. Gondek [-] ) , R. Štos [-] , V. Dobal [-] - J. Mezera [-] -

ŽK: 52. M. Carda , 73. J. Balogh , 78. J. Hoch , 80. D. Říský - 52. J. Liška , 87. L. Gutwirth , 89. L. Maxa . ČK: 89. L. Maxa .
Hráči zápasu: J. Pokorný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VICAN Miroslav - ŠŤASTNÝ Radek, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Daniel Andres
Tip experta: remíza

Těžký oříšek tento zápas. Tipuji kříž.

Tip: výhra domácích

Boj o únik ze spodu tabulkou zvládnou lépe domácí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů