0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín o deseti vyloupil Dražice, rozhodla rychlá branka


Branky


21

Po dobrém výkonu na půdě Roudného chtěli hráči Dražic minimálně navázat na tento zápas v utkání s Protivínem, kterému nechtěli dát domácí nic zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O deseti za tři!

Jenže start utkání vyšel naopak hráčům Protivína, kteří se už po osmi minutách hry dočkali vedoucí branky. Nestárnoucí Zach se dokázal uvolnit a poslat do vápna nebezpečný míč, který poslal Martin Říha přímo do sítě Počinkovy branky. Domácími inkasovaná branka zamávala a rázem se hosté hnali do dalších nebezpečných šancí. Skóre utkání se však dlouho neměnilo a přispět k opaku měla 51. minuta utkání. V té byl totiž po druhé žluté kartě vyloučen hostující střelec úvodní branky Říha a Dražice rázem získaly poločasovou "přesilovku". Domácí se však dlouhodobě trápí v zakončení a zmar dražických útočníku se dostavil i v sobotním utkání, kde úřadoval hostující brankář Váverka. Na tahu tak byli opět hosté a definitivní rozhodnutí o třech bodech přinesl Protivínu Patrik Hrachovec, který využil domácího zaváhání a využil rychlý protiútok.

Protivín, který nakonec i zásluhou skvělého Váverky udržel čisté konto, vyloupil Dražice a po výsledku 2:0 si připsal velice důležité body, které povedou k definitivnímu oddechu ve směru záchranářských bojů.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Vlastmil Stuchlík - vedoucí mužstva: Je to stále to samé. Rychlá úvodní branka nás položila a v první půli jsme toho moc neměli. Ve druhé půli šli hosté do deseti a my do nich bušili. Bohužel jsme ale vlastní chybou Protivínu darovali druhý gól. V koncovce se trápíme a dnes to bylo velmi znát.

FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: V Dražicích to není o fotbale, o kombinaci. Domácí prostě nakopávají míče do šestnáctky soupeře a útočníci jdou důrazně do všech soubojů. My ustáli prvních 10 minut, navíc se nám dařilo podnikat rychlé protiútoky. A jeden vyšel. Veterán Zach se protáhl po levé straně, dokázal přejít přes obránce, aby mohl odcentrovat pravačkou a jeho centr našel Říhu, který halfvolejem nedal domácímu gólmanovi šanci. Opaření domácí nás pak pustili do 3 šancí. Při první stačil obránce Polanskému zblokovat střelu na tyč, ve druhé a třetí se předvedl domácí gólman, který střely Říhy a Hrachovce stačil reflexivně vyrazit. Domácí se dostávali před naší branku jen po standardkách, buď šly střely vedle, nebo si poradila obrana. Po 5 minutách druhé půle dostali domácí šanci po druhé žluté kartě pro Říhu. Ale jejich hra nakopávaných míčů neměla valný úspěch, obránci v čele s velmi dobře vybíhajícím Váverkou je drželi na uzdě. Navíc se nám povedlo jeden z brejků přetavit v druhý gól Hrachovce. Poslední půlhodina byla ve znamení velkého náporu domácích a dobře pracující naší obrany. Když se navíc pár minut před koncem zaskvěl dvěma skvělými zákroky během jedné akce Váverka, svůj náskok jsme udrželi a získali velmi důležité body. Podle mého to byly ty rozhodující body, po kterých bychom už se neměli obávat i přes případný pokles formy, Myslím si, že těch potřebných 6 bodů ukopeme doma a budeme v klidu.



Sestavy


TJ Dražice
J. Počinek [-] - J. Stuchlík [-] (65. J. Turek [-] ) , T. Běhoun [-] (58. M. Horka [-] ) , M. Stuchlík [-] , J. Štecher [-] , V. Studenovský [-] , M. Mareš [-] , O. Hornát [-] , T. Bareš [-] , A. Sváček [-] (83. O. Páša [-] ) , M. Veselý [-]

FK Protivín
P. Váverka [-] - M. Říha [-] , D. Stropnický [-] (89. T. Sháněl [-] ) , D. Bečvář [-] , T. Zeman [-] (78. J. Pícha [-] ) , D. Bečvář [-] , P. Hrachovec [-] , M. Zach [-] , L. Buko [-] , J. Vorel [-] , J. Polanský [-]

ŽK: 20. T. Bareš , 24. M. Stuchlík - 46. M. Říha , 79. P. Hrachovec . ČK: 51. M. Říha .
Hráči zápasu: P. Váverka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - VOTAVA Pavel, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Daniel Andres
Tip experta: výhra hostů

Pokud přijede Protivín v plné sestavě, očekávám tři body pro Platan.

Tip: výhra domácích

Pod novým trenérem vydřou Dražičtí tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích