3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2024 17:15

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmu bez formy ovládl Rudolfov


Branky


18

Jednadvacáté kolo otevřela již v pátek dvě utkání, přčemž jedno z nich se odehrálo v Rudolfově, kam zamířil k českobudějovickému derby Jankov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trápení utnul Prokeš

Rudolfov s bodem, Jankov s prázdnou. Oba týmy se na jaře doposud nepotkaly s dobrou formou a vzájemný souboj byl také prvním domácím duelem nového trenérského štábu Rudolfova. Odcházejícího Nárovce nahradili hrající Radim Pouzar, Jan Šindelář a kapitán Jan Novotný. Nové trenérské osazenstvo "Perštátu" mělo první důvod k úsměvu již po čtvrt hodině hry, kdy se domácí ujali vedení. Štěpán Prokeš nejprve obešel Kyselu a následně prostřelil i brankáře Skálu. Jankov měl největší příležitost k vyrovnání ve 33. minutě, Hanzlíkův přímý kop však usměrnil Kočí mimo dosah dalších hostujících hráčů.

Na začátku druhého dějství tak zákonitě přišel trest a ve 49. minutě poslal Rudolfov do dvoubrankového trháku Marek Sládek, který využil volného prostoru kolem sebe a poslal míč přesně pod břevno. Jankov byl rázem bez protihry a domácí, kteří hráli s naprostou lehkostí, se dočkali i třetí branky. V 72. minutě zahrával Rudolfov rohový kop, který propadl až k nohám Štěpána Prokeše, který si tak připsal druhou branku v zápase. Kalich hořkosti si Jankov vypil do dna v 82. minutě, kdy za svá slova na rozhodčí obdržel Aleš Hanzlík červenou kartu.

Rudolfov si tak nakonec připsal první tříbodové vítězství v jarní části sezony, když porazil o deseti dohrávající Jankov poměrem 3:0.



Ohlasy k zápasu



SK Jankov
Web SK Jankov: Ani derby na “Perštátě” nevybičovalo fotbalisty Jankova k takovému výkonu, který by vedl k prvním jarním bodům. Naopak. Po herně vyrovnané první půli, ve které se střelecky prosadil pouze domácí Prokeš, přišel totální herní zmar Jankova ve druhé části zápasu. Kvalita je jedna věc, avšak z hráčů posledního týmu tabulky nevyřazuje ani chuť a bojovnost se o nějaký lepší výsledek porvat. Výsledkem toho byl totálně bezkrevný výkon, další dvě inkasované branky a z frustrace obdržená červená karta pro nejzkušenějšího Hanzlíka. Po šesté prohře v řadě se nad jankovskými silně zatahují mračna.



Sestavy


SK Rudolfov
D. Keřka [-] - M. Sládek [-] , D. Boček [-] , R. Pouzar [-] , V. Vejvar [-] (69. J. Toman [-] ) , R. Tyrpák [-] , O. Hajný [-] , F. Peiger [-] (88. O. Hajný [-] ) , Š. Prokeš [-] , O. Tlamsa [-] (80. O. Štolba [-] ) , V. Dvořák [-]

SK Jankov
J. Skála [-] - M. Prediger [-] (67. M. Sklář [-] ) , P. Borovka [-] , M. Hüttner [-] (46. T. Hüttner [-] ) , A. Hanzlík [-] , S. Kysela [-] , J. Bohoněk [-] , M. Lovička [-] (46. T. Troup [-] ) , M. Votava [-] (28. J. Vokurka [-] ) , L. Kočí [-] , V. Jirkovský [-]

ŽK: 68. M. Sládek , 78. R. Tyrpák , 85. F. Peiger - 54. S. Kysela , 58. M. Prediger , 77. L. Kočí . ČK: 82. A. Hanzlík .
Hráči zápasu: Š. Prokeš .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - KOLLMANN Jaroslav, BOČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Daniel Andres
Tip experta: remíza

Zde očekávám bojovné utkání, překvapivá plichtička a cenný bod pro Jankov.

Tip: výhra domácích

Rudolfov odskočí do klidných vod a Jankovu prodlouží platnost Černého Petra.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích