0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek vyloupil Jankov, dvakrát se prosadil Hoch


Branky


28. J. Hoch , 37. J. Říský , 49. J. Hoch
20

Důležitý souboj v záchranářských vodách se odehrál vůbec, jako ten poslední. Jankov přivítal Osek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté za tří

Do sestavy domácích se vrátil Vojtěch Bürger a bylo znát, že Jankovu jeho přítomnost velmi pomáhá a po deseti minutách mohli domácí jít i do vedení. Proti inkasování byl však duchapřítomný hostující kapitán Jan Hoch, který po střele Lovičky vytáhl míč z brankové čáry. Ve 28. minutě tak přišla řada na Osek a byl to právě Jan Hoch, který poslal hosty do vedení, když procedil míč mezi Skálovými nohami. Domácí rázem byli na kolenou a druhý úder přichystal Osek na 37. minutu, ve které se technickým obstřelem prosadil Jakub Říský

Definitivní pojistka hostujícího vítězství se nakonec dostavila ve 49. minutě, ve které se podruhé prosadil Jan Hoch. Osek tak vyloupil Jankov poměrem 3:0 a připsal si důležité tři body. Naopak Jankov nevyužil zaváhání soupeřů a nadále zůstává se ztrátou tří bodů poslední. 



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: Návrat Vojtěcha Bürgera do sestavy, nejlepší herní půlhodina jara, ligový pažit a téměř dvě stovky fanoušků na tribunách. Bohužel tady veškerá pozitiva končí. Všechny tyto aspekty, které měly hrát Jankovu do not, přišly vniveč. A devastovali je sami Jankovští, kteří dalšími hrubými chybami v defenzivě sami pod sebou podřezali větev, dostali soupeře na koně a prohloubili obě negativní série, které aktuálně táhnou. Sedmá prohra v řadě, počtvrté za sebou dokonce bez vstřelené branky.

TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Zápas jsme nezačali nejlépe a Jankov vypadal aktivnější. Vypracoval si jednu velkou šanci, ale naštěstí pro nás naší pasivity nevyužili. Ve 28. minutě nám stoper domácí svou chybou v rozehrávce nabídl šanci jako na zlatém podnose a tu jsme využili. Začali jsme hrát aktivněji a do poločasu přidali další dvě branky. Prvních 10 minut druhého poločasu nás domácí opět trochu zatlačili a vytvořili si 2 šance, které neproměnili. Poté jsme převzali iniciativu my a vytvořili si několik dalších stoprocentních šancí, které jsme nedokázali přetavit v branku. Mrzet nás to ale nemuselo, a tak jsme domu odjížděli s dobrou náladu a dalšími 3 důležitými body.



Sestavy


SK Jankov
J. Skála [-] - J. Honner [-] , P. Borovka [-] (64. J. Vokurka [-] ) , V. Bürger [-] (77. M. Sklář [-] ) , J. Bohoněk [-] , D. Točík [-] , D. Kočer [-] (46. M. Tejko [-] ) , M. Lovička [-] , J. Beníšek [-] , L. Kočí [-] (86. T. Hüttner [-] ) , V. Jirkovský [-]

TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] (71. A. Vachulka [-] ) , M. Čapek [-] , M. Brabec [-] (53. V. Zhyhora [-] ) , D. Říský [-] (90. J. Benedikt [-] ) , J. Říský [-] , J. Hoch [-] (87. Z. Florián [-] ) , L. Němeček [-] , R. Kuneš [-] , J. Balogh [-] , M. Carda [-]

ŽK: 39. V. Jirkovský , 58. J. Bohoněk , 91. M. Lovička - 56. M. Carda . ČK: 92. V. Bürger .
Hráči zápasu: L. Němeček .
Počet diváků: 188. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - BARVA Karel, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Filip Blažek
Tip experta: výhra hostů

Jankov v jarní části sezóny doposud vstřelil jediný gól. Bez zkušeného Hanzlíka, potrestaného červenou kartou, bude tento souboj pro domácí ještě těžší. Osek si z nedělního utkání přiveze domů 3 body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích