K. Krejčí 40. (p.)
J. Váchal 45.
2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior ztratil dvoubrankový náskok s Mirovicemi, nakonec bere bod


Branky


40. K. Krejčí (p.) , 45. J. Váchal - 51. J. Císař , 63. R. Převrátil (p.)
19

Druhé nedělní utkání se odehrálo v rámci krajského přeboru na půdě Strakonic, kam zamířily Mirovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ztracený náskok!

Zápas dvou poločasů začali lépe domácí hráči Junioru, kteří zásobovali hostující obranu v čele s brankářem Vlasem nebezpečnými pokusy. Na úvodní branku se však v areálu Na Křemelce čekalo až do konce prvního poločasu, konkrétně do 40. minuty. Sudí Hrušková nařídila pokutový kop pro Junior, který s přehledem proměnil Karel Krejčí. Domácí navíc byli při chuti a se závěrečným hvizdem poslal Strakonice do dvoubrankového trháku Jaroslav Váchal

Hosté však nesložili své zbraně a v 51. minutě využil Lízalova zaváhání Jan Císař, který korigoval na 1:2 z pohledu Mirovic. Domácí se začali strachovat o výsledek a po hodině hry přišel trest. Hosté, podobně jako domácí, dostali možnost pokutového kopu, ke kterému se postavil Radek Převrátil, který poslal Lízala na druhou stranu branky a vyrovnal. Napínavý souboj však dostal v 71. minutě novou zápletku, když byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Viták. Domácí mohli vedení strhnout na svoji stranu, chybělo však potřebné štěstí.

Junior se tak nakonec rozešel s Mirovicemi za výsledku 2:2, který přinesl oběma týmům bod.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: V domácím prostředí jsme přivítali Mirovice a byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme plnili taktické pokyny skvěle. Věděli jsme o slabých místech hostů, že mají pomalejší krajní obránce, a podařilo se nám jít těsně před poločasem do vedení 2:0. Hosté hrozili ze svých silných standardních situací. Do druhého poločasu jsme šli s cílem přidat třetí branku a tím zlomit odpor Mirovic. Bohužel místo toho jsme je pustili svými nesmyslnými chybami do vyrovnání. První jim daroval doslova na zlatém podnose brankář Lizal a při druhém jsme faulovali ve vápně dvacet minut před koncem. Přišlo vyloučení hostujícího hráče a tam jsme měli dvě šance Krejčím strhnout výhru na naši stranu, ale nepodařilo se. Hosté měli taky nějakou šanci, a tak se zrodila remíza. Pro nás má trošku horší příchuť, protože všichni cítíme, že jsme měli ke třem bodům blíže.

SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: Chtěli jsme bod máme ho, mohli jsme mít všechny a nebo taky žádný. Šance na obou stranách, diváka musel fotbal bavit. Za nás jsem rád, že jsme se vrátili po dvou domácích gólech do zápasu, cením si toho. Nakonec i v deseti jsme byli nebezpeční. Pro nás je na takovém hřišti radost hrát a my ukázali, že fotbal umíme i na velkém hřišti .



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - K. Krejčí [-] , S. Legdan [-] , L. Fajtl [-] , B. Kubeš [-] , J. Máška [-] (72. L. Zvonek [-] ) , J. Váchal [-] , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] , L. Pomej [-] , J. Smola [-]

SK Mirovice
J. Vlas [-] - J. Viták [-] , M. Viták [-] , O. Kocourek [-] , M. Štochl [-] , A. Husar [-] , J. Převrátil [-] (72. J. Král [-] ) , J. Císař [-] , R. Převrátil [-] , P. Dolejš [-] , K. Mařík [-]

ŽK: 32. J. Váchal , 47. T. Bílý , 75. B. Kubeš , 90. J. Smola , 92. L. Lízal - 13. J. Císař , 18. J. Viták , 44. J. Převrátil , 77. J. Král . ČK: 71. J. Viták .
Hráči zápasu: J. Váchal .
Počet diváků: 182. Rozhodčí: HRUŠKOVÁ Katka - PRAVDA Luboš, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Filip Blažek
Tip experta: výhra domácích

Soupeři mají stejný počet bodů v tabulce. Strakonice jsou doma na jaře stoprocentní, nováček soutěže z Mirovic jim tuto bilanci nezkazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích