3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za dvě jarní kola získaly Hrdějovice více bodů než za celý podzim!


Branky


12. M. Tressl , 59. P. Kukačka , 80. L. Kaisler - 31. P. Benda , 91. J. Čech
29

Hrdějovice si připsaly další výhru a už mají na dostřel v tabulce hned tři týmy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Zápas se nehrál na úplně dobrém terénu, ale i přesto už první poločas nabídl jak góly, tak spousty šancí. Do vedení šli domácí gólem po rohovém kopu, pak se hrál opět fotbal nahoru dolů, hodně soubojový, ve 31. minute přišlo vyrovnání, pěkný signál z rohového kopu sice gólem ještě neskončil, ale míč se odrazil k autorovi prvního zakončení zpět a ten nekompromisní ranou pod břevno vyrovnal. Více první půle nenabídla.

 

Druhý poločas

Začal podobně jako ten první, fotbal nahoru dolů, spousty soubojů a domácí opět trestali že standardní situace, Záveský opět cíleně hrál na přední tyč, kde Studnička patou instinktivně prodloužil za sebe a tam kapitán Kukačka přitlačil obránce a ve skluzu vrátil domácím vedení. Hosté hrozili hlavně z brejků po stranách, ale jejich centry nenašly adresáta, anebo si zakončující hráč přesně nesrovnal mířidla. Pak i prošlo vyrovnání, které ale pro offside nebylo uznáno.

 

Následně přišel další domácí gól, kdy přišel dlouhý nakop za beky, kam si naběhl Nedvěd, který pak našel přihrávkou Kaiselera a ten propálil gólmana hostí. Tento gól domácí uklidnil, ale možná až moc a nakonec přišlo i snížení od hostů, kdy po závaru přišel přetažený centr na zadní tyč a hostující hráč měl před sebou už jen prázdnou bránu. Víc se neudálo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Miroslav Tressl (hráč): Do zápasu jsme šli s tím, že potvrdíme body z venku i doma a to se nám podařilo. Neřekl bych, že jsme byli lepším týmem, ale prostě jsme pro výhru udělali o trochu více a možná i měli více štěstí, to k fotbalu patří. Hosté podali dobrý výkon a určitě nám body nedali zadarmo




Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
B. Šturma [-] - Z. Filípek [-] , M. Tressl [-] , M. Sloup [-] (82. O. Lipold [-] ) , P. Voráček [-] , J. Koch [-] , M. Studnička [-] (78. M. Ridvan [-] ) , L. Kaisler [-] (85. J. Melichar [-] ) , P. Kukačka [-] , P. Nedvěd [-] , F. Záveský [-] (92. A. Koten [-] )

TJ Šumavan Vimperk
M. Osvald [-] - R. Juřík [-] , T. Žofka [-] , J. Formánek [-] , P. Benda [-] , O. Málek [-] (71. M. Sova [-] ) , L. Vintr [-] , J. Uhlík [-] (88. S. Schvarz [-] ) , P. Vondrášek [-] (88. P. Kubačka [-] ) , V. Pankratz [-] (76. M. Pasecký [-] ) , J. Čech [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - KŘÍŽ Karel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

redakce fotbalunas.cz

Expert: Petr Kortus
Tip experta: výhra domácích

Očekávám plichtu nebo výhru domácích.

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

I když domácí na začátku jara porazili silné Sousedovice, tak věřím hostům. Vimperští budou chtít odčinit domácí prohru a v Hrdějovicích získají tři body.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza