Borek doma konečně zabral a poprvé na jaře bodoval


Branky


4. D. Hájek , 13. L. Vintr (vl.) , 20. K. Holzepl (p.) , 26. D. Hájek , 45. R. Horejš , 67. M. Michal , 85. D. Hájek - 79. V. Pankratz
30

V 19.kole Borek doma přivítal mladé mužstvo Vimperka a do zápasu šel s jasným cílem získat první jarní body. Z různých důvodů domácí postrádali šest hráčů (Houška, Baščevan, Frank, Endlicher, Vaník, Bukovinský) a tak museli vypomoci kluci z dorostu jak už se na jaře stává zvykem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Už ve 4.min zahrával David Hájek rohový kop a hostující gólman si ho nešťastně srazil do vlastní sítě 1-0. Ve 13.min prošel ze strany do vápna R. Horejš a jeho střílený centr si srazil do vlastní branky L. Vintr 2-0. Ve 20.min prošel do vápna opět R. Horejš a byla z toho penalta.

 

Míč si postavil Karel Holzepl a s přehledem zvýšil na 3-0. Ve 26.min předvedl krásnou individuální akci David Hájek, přes dva hráče prošel až před gólmana a nedal mu šanci 4-0. Další gól mohl přidat Radek Horejš po pěkném uvolnění ve vápně, ale jeho střela minula pravou šibenici. Vše si ovšem vynahradil ve 45. min, kdy se opět uvolnil ve vápně a tentokráte už mířil přesně. Do kabin se tak šlo za stavu 5-0.

Druhý poločas

Ve druhém poločase domácí polevili a hra se odehrávala převážně ve středu pole. Až v 67.min našel M. Kocina ve vápně Martina Michala, který z voleje zvýšil na 6-0. V 79.min si domácí nepohlídali odražený míč a hostující Václav Pankratz pohotově trestal 6-1. V 85.min byl před vápnem faulován R. Horejš a domácí zahrávali trestný kop. Míč si vzal David Hájek a pečetil na konečných 7-1 a zároveň zkompletoval hattrick.

 

Autor: Radek Horejš



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Radek Horejš: Dnes nám zápas celkově sedl a dařilo se nám i střelecky. První poločas jsme takticky odehráli velmi dobře a soupeř s tím měl velké problémy jak v útoku tak v obraně. Ve druhém poločase už tempo nebylo takové, přesto jsme přidali dva góly a zaslouženě celé utkání vyhráli.

TJ Šumavan Vimperk
Lukáš Sýs (trenér, pro FB Šumavanu): “Těžko se mi hodnotí toto utkání bez nějakých větších emocí. Ve 20. minutě prohráváte 3:0 poté co si dáme dva góly sami a jeden dostaneme z penalty. Místo toho, abychom se po těchto fackách probrali, tak dostaneme ve 26. minutě na 4:0 a ve 45. minutě na 5:0 a je po zápase. Do utkání jsme nastoupili absolutně bez koncentrace, asi jsme si mysleli, že to půjde po minulém utkání samo. Bohužel jsme měli větší ego než chuť se porvat o výsledek. Takto se opravdu o body nehraje. Doufám, že je to pro nás dostatečná škola a do příštího utkání se z toho poučíme. I přes nepříznivý výsledek bych chtěl pochválit a poděkovat Honzovi Vavříkovi, který se po letech vrátil do našeho dresu a na zelený pažit a v naší nelehké situaci nám chce pomoct. Dnes to bohužel nevyšlo, musíme to rychle hodit za hlavu, poučit se z toho a věřím, že příště domácí utkání zvládneme, je to jen na každém z nás, jak k tomu přistoupí”.



Sestavy


FK Borek
F. Moudrý [-] - D. Šťastný [-] , M. Severa [-] (62. O. Hanžl [-] ) , M. Michal [-] , J. Čermín [-] , M. Leština [-] - D. Kříženecký [-] (74. D. Kolár [-] ) , M. Kocina [-] - R. Horejš [-] , K. Holzepl [-] (82. A. Votruba [-] ) , D. Hájek [-]

TJ Šumavan Vimperk
M. Osvald [-] - A. Kliment [-] (55. M. Sova [-] ) , O. Rod [-] , T. Žofka [-] , J. Čech [-] , P. Benda [-] , O. Málek [-] , L. Vintr [-] (55. S. Schvarz [-] ) , J. Vavřík [-] (80. P. Císař [-] ) , V. Pankratz [-] , J. Formánek [-]

ŽK: 41. R. Horejš , 61. J. Čermín - 54. O. Rod , 84. J. Čech .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - VOTAVA Pavel, JANOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 4. 2024 07:17
čekal jsem dlouhej komentář pana Sýse a kde nic tu nic...... ÁÁ vlastně se prohrálo :-)

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Vimperští potvrdí sobotní výhru i na konci krajského města a odvezou si výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů