0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovo Březí vyloupilo Štěkeň


Branky


27. J. Toncar , 82. R. Mráz
25

Poslední souboj v rámci dvacátého kola 1.B třídy se odehrál ve Štěkni, kam zamířili Kozlíci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na pokropeném pažitu dali o sobě vědět první domácí, kteří se už v prvních vteřinách hnali do zakončení. Míč však pouze proletěl malým vápnem, a tak řada tak přišla na Kozlíky. Jako první ve žlutém dresu zahrozil Adam Novotný, jehož ránu brankář Beneš zvládl vyboxovat. Šance střídala šanci a v 10. minutě se po dobré práci Toncara dostal míč až k nohám Michala Novotného, jehož zbrklé zakončení ovšem mířilo vysoko nad branku. To na druhé straně mířil správně do prostoru branky kapitán Kynkor, jeho úmysl však vystihl Kalčík, který odhlavičkoval míč mimo nebezpečné území. Na řadu tak přišla 27. minuta. Kouba svojí rozehrávkou našel Bízka, který milimetrovou přihrávkou našel Jana Toncara, jenž zachoval při zakončení chladnou hlavu, přehodil vyběhnuvšího brankáře Beneše a poslala Kozlíky do vedení. Vedení mohl navýšit o pár minut později Hojdekr, jeho rána „béčkem“ ovšem mířila též vysoko nad horní tyč. V závěru se domácí pokusili o dva rychlé protiútoky, v obou případech však hostující obrana perfektně zafungovala.

Druhý poločas ovšem přinesl úplně jiný příběh a na hřišti bylo jiné domácí mužstvo, které se hnalo za vyrovnáním. V 68. minutě se už většina přítomných fanoušků radovala, od vyrovnání však domácího Spišského zastavilo břevno. V 74. minutě se naopak z hraničního ofsajdového postavení vydal vstříc brankáři Koubovi Sobolčik, Kouba ovšem situaci ustál a kličku domácího hráče přečetl. V 82. minutě tak zákonitě přišel za nevyužité šance trest. Bízek vybojoval míč, který posunul na střídajícího Lukeše. Ten zapnul svojí „pračku“, poslal domácího obránce na párek v rohlíku a předložil míč přímo k nohám Radka Mráze, který poslal kluky do trháku. V závěru mohli domácí ještě korigovat, výborného Koubu ovšem podruhé zachránila branková konstrukce. 

Vlachovo Březí tak vyloupilo Štekeň poměrem 2:0 a už ztrácí na druhé Hoštice pouhopouhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Otavan Štěkeň
Jan Maršala - trenér: V neděli jsme na domácí půdě přivítali FC Vlachovo Březí. Do zápasu jsme šli pro vítězství na domácí půdě. Již v první minutě jsem měli gól na kopance ale štěstí nám nepřálo. Poté do hry nastoupili hosté a vytvořili několik šancí. První gól dal Jan Toncar když přehodil našeho gólmana. Do druhého poločasu jsme nastoupili aktivně a hosty přehrávali. Šance jsem si vytvořili ale branková konstrukce nám byla překážkou. Když jsme dvakrát orazítkování břevno a neproměnili samostatný nájezd. Na závěr přišli hosté a po naší chybě nás potrestali druhým gólem. Jak říci nedáš, tak dostaneš.

FC Vlachovo Březí
FCVB: V první půli jsme byli lepším týmem a spoustu šancí jsme nedokázali využít. Naopak ve druhém dějství nás domácí zatlačili a my přestali hrát naší hru. Naštěstí nás podržel brankář Kouba a střídající Lukeš s Mrázem přinesli na hřiště druhý gól. Domácí nastřelili dvě břevna. Závěrem musíme pochválit i hlavního sudího Braťku, který se svými asistenty zvládl utkání na výbornou.



Sestavy


TJ Otavan Štěkeň
J. Beneš [-] - J. Bálek [-] , D. Spišský [-] , V. Poláček [-] , O. Pavlík [-] , M. Čížek [-] (87. D. Hájek [-] ) , D. Soukup [-] (62. P. Sup [-] ) , R. Kuneš [-] (62. I. Hanák [-] ) , V. Kynkor [-] , O. Rataj [-] (39. V. Sobolčik [-] ) , P. Málek [-]

FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , F. Daniel [-] (84. L. Martínek [-] ) , M. Novotný [-] (58. R. Mráz [-] ) , J. Toncar [-] , J. Hubáček [-] (58. J. Lukeš [-] ) , Š. Kužvart [-] , A. Novotný [-] , J. Bízek [-]

ŽK: 42. V. Poláček , 48. V. Sobolčik , 68. I. Hanák - 41. F. Daniel , 62. M. Hojdekr , 73. R. Mráz , 76. R. Kalčík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BRAŤKA Vojtěch - HANDŠUH Karel, KOSTKA Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jiří Raba
Tip experta: remíza

Štěkeň bude chtít zapomenout na příděl z minulého kola a bude chtít využít velikosti svého hřiště, aby získali nějaké body. Tipuji 1:1.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

U rybníka Škaredý si domácí s hosty poradí jako Žižka před mnoha lety s Křižáky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů