Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 12:00

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police na úvod jara jasně porazila Rychnov


Branky


10

Hned první jarní zápas přinesl šlágr 17. kola ve kterém Rychnov přivítal druhou Polici. Hosté si dokázali s rychnovskou umělkou poradit a zvítězili jasně 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byla Police střelecky velmi produktivní

Hosté se dostali do vedení ve 21. minutě, kdy se Franc Franc promýskl až na hranici malého vápna a propálil Tobišku. Na France navázal o tři minuty později Makarenko a bylo to 2:0. Dobrý vstup do jarní části ještě vylepšil nejlepší střelec soutěže Camara, který ve 34. minutě zvýšil už na 3:0. O chvíli později se dokázali střelecky prosadit i domácí a překvapivě to nebyl nikdo jiný, než rychnovský kanonýr Zajíček, který vzápětí po třetí brance Police překonal Vlka. Poslední slovo v první půli měli však opět hosté, když jim chvíli před odchodem do kabin vrátil třígólové vedení Patrik Gilian.  

V druhé půli padly ještě dvě branky

V druhé půli se diváci dočkali ještě dvou branek. V 64. minutě zvyšoval již na 5:1 střídající Jakub Matějka, který se prosadil po šesti minutách na hřišti. Na konečných 5:2 korigoval z penalty svoji druhou brankou v zápase Roman Zajíček.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek, předseda klubu: Hosté byli v prvním poločase, i za podpory silného větru, jasně lepší a zcela zaslouženě vyhráli. Ve druhém poločase jsme se nevzdali a dokázali jsme se soupeřem držet krok. Ale k většímu zdramatizování bylo daleko.

Spartak Police nad Metují
Libor Vacho, trenér: První poločas jsme byli aktivní a hráli co jsme chtěli. Výsledkem jsou čtyři pěkné branky a další šance. Druhý poločas proti silnému větru už tak slavný nebyl. Start do jarních bojů vyšel, za což jsme rádi. Z Rychnova se body nevozí lehce.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
T. Tobiška [-] - J. Kábrt [-] , Š. Vacek [-] , J. Nosek [-] , J. Kocman [-] - V. Lihařík [-] (59. T. Markovič [-] ) , D. Veselý [-] , M. Rücker [-] , M. Červinka [-] (59. J. Lukášek [-] ) - R. Zajíček [-] , F. Široký [-] (59. J. Šťovíček [-] )

Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - D. Camara [-] , P. Gilian [-] , M. Routek [-] , B. Durbin [-] , P. Franc [-] (79. O. Havrda [-] ) , O. Spišák [-] , S. Makarenko [-] (89. J. Klapkovský [-] ) , P. Topolnytskyi [-] (46. M. Moravec [-] ) , I. Lehkobyt [-] , O. Fotr [-] (58. J. Matějka [-] )

ŽK: 68. M. Rücker - 66. P. Franc , 70. O. Spišák .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Fryš Milan - VLACHYNSKÝ Kamil, VLACHÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Martin Jedlička
Tip experta: remíza

Rychnov proti silným soupeřům umí, myslím si, že Polici nebude chutnat tvrdá hra, zároveň Rychnov působí v hlubokém bloku velice kompaktně, navíc v prvních jarních kolech nebude terén ideální nikde, takže vynikne spíš týmový duch, než individuální kvalita.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích