1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany obraly o body Solnici


Branky


8

Dvacáté kolo svedlo dohromady druhý a čtvrtý celek soutěže. Libčany přivítaly na svém hřišti Solnici. Libčany ukázaly, že umí potrápit každého soupeře a proti Solnci byli blízko k zisku všech tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

První půle nabídla vyrovnaný fotbal, kdy se hra přelévala z jedné strany na druhou, bohužel ani jedna z útočných akcí na jedné či druhé straně neskončila gólově, do šaten se tak odcházelo za stavu 0:0.

Góly začaly padat až v závěru

Ve druhé půli převzala otěže zápasu Solnice, byla aktivnější a vytvářela si více šancí. Bohužel pro hosty v Libčanech platilo přísloví nedáš, dostaneš. V nastavení se dostal ke střele Semerák a i díky teči solnického obránce skončil míč za zády Lehkého a už to vypadalo, že se Libčany postarají o překvapení kola. Ovšem Solnice se nevzdala a z poslední akce dokázala vyrovnat když Ptáček pěkným centrem našel Jedličku a ten hlavou překonal Tošovského.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
František Bárta, sekretář: Remízový zápas, kde každý ze soupeřů měl jeden poločas navrch.

SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: První poločas byl vyrovnaný, s šancemi na obou stranách. Ve druhém jsme převzali iniciativu a zatlačili domácí na jejich půlku. Jenže fotbal se hraje na góly, a s jejich vstřelením máme na jaře problémy. A když domácí z ojedinělé šance za přispění teče našeho obránce v 91. minutě vstřelili vedoucí branku, vzpomněl jsem si na hlášku, že fotbal nemá logiku. Z rozehrávky jsme vše vsadili na útok a po centru Ptáčka do vápna nám zařídil aspoň bod hlavou Jedlička.



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - D. Hrůša [-] , F. Studýnka [-] , J. Hušek [-] (92. J. Kocour [-] ) , M. Hofman [-] , M. Holubec [-] , M. Bořke [-] , J. Semerák [-] , P. Čihák [-] , J. Mokrý [-] (77. M. Novotný [-] ) , M. Mařas [-]

SK Solnice
J. Lehký [-] - R. Dostálek [-] (70. L. Pavlíček [-] ) , M. Vítek [-] (70. O. Tobiška [-] ) , D. Volf [-] (88. L. Dymák [-] ) , J. Krolop [-] , J. Nejman [-] , I. Zarnadze [-] (70. D. Valášek [-] ) , J. Jaroš [-] , M. Jedlička [-] , R. Ptáček [-] , P. Nosek [-] (21. P. Vítek [-] )

ŽK: 56. M. Vítek , 88. J. Nejman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vítek Pavel - BUCHTA Petr, TRYZNA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Filip Machač
Tip experta: výhra hostů

Solnice na jaře ještě neprohrála a myslím si že tato šňůra bude trvat i po tomto kole.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza