Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod přestřílel Jaroměř


Branky


8

Dvacáté kolo nabídlo další zajímavý zápas dvou rivalů. Jaroměř přivítala Náchod, kterému vstup do jara nevyšel úplně podle představ a po dvou remízových zápasech se bodově oddálili od dua Solnice Police. V Jaroměři se ale svěřencům Martina Malého dařilo a díky dvěma gólům Havleny a Rojšla si odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové hody v první půli

Do zápasu vstoupili lépe domácí, když už se ve 4. minutě radovali z první branky. Po rohovém kopu Náchoda se jim podařil rychlý kontr, kdy Bano doběhl s míčem až na vápno a křižnou přihrávkou našel nabíhající Častvaje, který přesnou střelou na zadní tyč překonal Hladíka. Hostům se podařilo srovnat v 16. minutě, kdy Simon nacentroval míč do vápna, který se odrazil k Havlenovi a ten tvrdou střelou pod břevno srovnal na 1:1. Hostům se podařilo skóre obrátit ve 25. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Rojšl. O 13. minut později bylo na náchodské střídačce ještě veseleji a opět v tom měli prsty dobře hrající Simon a Havlena. První jmenovaný našel přihrávkou pod sebe nabíhajícího Havlenu a ten prostřelil Červenku. Poslední slovo v první půli ale měla Jaroměř. Ve 42. minutě snížil na 2:3 Bano.

Náchod svoji výhru potvrdil hned v úvodu druhé půle

Ani v druhé půli nemuseli diváci čekat na gól příliš dlouho. Když Mlodzinski zpětnou přihrávkou našel Rojšla a ten podruhé překonal Červenku. Náchod dokázal dvougólový náskok udržet až do závěrečného hvizdu rozhodčího Filipa a z Jaroměře si odvezl tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: Dnes se hrál v Růžové ulici otevřený fotbal s šancemi na obou stranách. Šli jsme sice rychle do vedení, ale hosté výsledek utkání otočili a do konce zápasu si již své vítězství uhlídali.

FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: Dnes je z naší strany spokojenost s výsledkem a ziskem všech bodů z nepříjemné půdy Jaroměře. I poměrně přes jasnou naši výhru nebylo utkání jednoduché a hlavně v naší defenzívě je co zlepšovat.



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - Š. Rind [-] , J. Prokš [-] (84. J. Kudrnáč [-] ) , A. Pohořálek [-] , F. Hemelík [-] (67. M. Exnar [-] ) , D. Votrubec [-] , J. Bano [-] , R. Gorol [-] , J. Podolník [-] , A. Horák [-] , O. Častvaj [-]

FK Náchod
J. Hladík [-] - J. Locker [-] , M. Brich [-] (46. J. Vančák [-] ) , L. Knap [-] , K. Mlodzinski [-] , A. Čejchan [-] (73. L. Kudláček [-] ) , P. Simon [-] (64. K. Wolak [-] ) , J. Havlena [-] (85. M. Jahoda [-] ) , J. Petřík [-] , M. Rojšl [-] , O. Zabrzeski [-] (64. K. Kudasiewicz [-] )

ŽK: 63. F. Hemelík - 62. M. Rojšl .
Počet diváků: 171. Rozhodčí: Filip Miroslav - MARTÍNEK Miroslav, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Filip Machač
Tip experta: remíza

Náchodské derby si myslím že bude velmi dobrý zapas, kde ani jeden tým nebude chtít ztratit body. Ale výsledek dopadne remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů