J. Kuneš 9.
D. Drozd 31. (p.)
P. Drozd 48.
3:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice slaví sedmý jarní bod!


Branky


9. J. Kuneš , 31. D. Drozd (p.) , 48. P. Drozd - 74. J. Škoda , 79. J. Malina
8

Hořice se zatím na jaře prezentují ve velké formě! V minulém kole sice nestačily na rychnovský Spartak ale na domácí půde zvládly záchranářský duel s Červeným Kostelcem!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, předseda: Zápas dvou naprosto rozdílných poločasů. V prvním domácí dominovali a výsledkem byl tříbrankový zasloužený náskok. V druhém přišla zbytečná červená karta a zápas se úplně otočil. Hosté měli spoustu šancí a domácí tři body ubránili jen s největším vypětím. Tři body jsou doma a tak musíme být spokojeni - jen poučení pro příště.

TJ Červený Kostelec
Petr Garček trenér: Šílený první poločas, kdy jsme hrubými chybami posadili domácí na koně. Někteří z nás si až o poločase uvědomili, o co hrajeme. Výrazně lepší výkon v druhém dějství, ale na vyrovnání nestačil. O body jsme se dnes připravili sami.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
J. Mašek [-] - P. Palm [-] (81. A. Vávra [-] ) , D. Pour [-] (21. Š. Podsadlo [-] ) , D. Drozd [-] , P. Hátle [-] (46. J. Sehnoutek [-] ) , P. Drozd [-] , P. Kuneš [-] , J. Rozsévač [-] , M. Havelka [-] , M. Bango [-] , J. Kuneš [-] (63. D. Procházka [-] )

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - J. Čejchan [-] , D. Petrů [-] , E. Wajsar [-] , J. Škoda [-] , Z. Mudroch [-] (46. D. Vencl [-] ) , D. Veseleňák [-] (46. D. Hála [-] ) , M. Srkal [-] , J. Malina [-] , P. Kratěna [-] , Š. Donát [-]

ŽK: 34. P. Hátle , 87. D. Lacina , 92. P. Kuneš - 36. Z. Mudroch , 49. E. Wajsar , 52. P. Kratěna , 87. J. Škoda . ČK: 59. P. Hátle - 85. E. Wajsar .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Ikizgül Varol - VLACHYNSKÝ Kamil, ŠŤASTNÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Filip Machač
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Hořice budou v plném složení a doma proti Kostelci předvedou bojovný výkon aby se přiblížili k nesestupovým pozicím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů