3:1
(2:1)
43. J. Kudrna (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš napravila výprask z minulého kola


Branky


5. M. Farkaš , 29. F. Vlkanova , 89. J. Sobotka - 43. J. Kudrna (vl.)
8

Třebeš po vysoké prohře s Policí doma přivítala Jičín a na domácí půdě odčinila porážku potom, co Jičín dokázala porazit 3:1. Gólem a dvěma asistencemi se blýskl třebešský Filip Vlkanova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli řádil Vlkanova

Domácí vstoupili do utkání skvěle V 5. minutě se po rychle rozehraném autu dostal k míči Filip Vlkanova, který se obtočil kolem bránícího protihráče a kolmicí našel nabíhajícího Farkaše, který střelou k pravé tyči překonal Jiřičku. Úvodní branka domácí nakopla a byli aktivnější, než hosté. Ve 29. minutě se jim podařilo skórovat podruhé a znovu v tom měl prsty Filip Vlkanova, který využil svého důrazu na přední tyči a po dobře zahraném rohovém kopu dotlačil míč do sítě. Hostům se ještě těsně před přestávkou podařilo snížit, když si po rohovém kopu nešťastně srazil míč do vlastní branky Kudrna.

Třebeš potvrdila své vítězství v závěru

Do druhé půle vstoupil lépe Jičín a prvních třeicet minut domácí přehrával, bohužel si nedokázal vytvořit vyložené šance. Zápas se zlomil až v samotném v závěru, kdy po přihrávce Vlkanovi pláchl po levé straně Kudrna a svůj samostatný nájezd zakončil přesnou střelou k levé tyči. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vladislav Krykorka, vedoucí týmu: Po výprasku od Police se nám dnes podařilo v prvním poločase hru ovládnout a vstřelit i góly, bohužel včetně vlastního. V poločase druhém jsme však vypadli z rola a hosté nás 30 minut přehrávali, naštěstí pro nás ale bez vyložených šancí. Definitivu proto přinesl až proměněný brejk Sobotky. Byly to s ohledem na průběh prvního poločasu a neproměněné šance v něm zbytečné nervy.

SK Jičín
Jan Drusan, asistent: Opět nepochopitelný první poločas v našem podání! Ve druhém poločase opět chybělo alespoň trošku štěstí. Bohužel, pokud chceme body, musíme přistoupit k zápasu jinak. Chtěl bych poděkovat Pavlu Jiřičkovi, který musel do brány, protože z našich pěti brankářů nemohl na zápas ani jeden z různých důvodů!!



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , P. Fridrich [-] , F. Vlkanova [-] , M. Farkaš [-] (74. J. Zeman [-] ) , V. Kober [-] (57. M. Palma [-] ) , L. Jandík [-] (65. J. Sobotka [-] ) , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-] , D. Tesař [-]

SK Jičín
P. Jiřička [-] - P. Buchvald [-] , J. Ulvr [-] , J. Kuncíř [-] , F. Kosejk [-] - A. Gaubman [-] , P. Mokošín [-] , D. Fidrich [-] , V. Matějka [-] - O. Zugar [-] (68. L. Joukl [-] ) , L. Holer [-] (78. J. Matějka [-] )

ŽK: 84. M. Krykorka , 87. J. Sobotka , 91. P. Fridrich - 34. V. Matějka , 75. P. Buchvald , 82. J. Matějka .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - PILNÝ Marek, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Filip Machač
Tip experta: výhra domácích

Naposled prohráli v Polici a myslím si že Trebeš bude chtít tuto prohru rychle smazat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích