0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod na vítězné vlně


Branky


38. J. Havlena (p.) , 86. M. Rojšl , 92. J. Havlena
7

Náchodu se v posledních zápasech daří, potom co dokázal vstřelit devět branek ve dvou zápase, proti Jaroměři a Libčanům zvládli i zápas v Jičíně, kde zvítězili 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dostal míč do sítě pouze Havlena

V první půli padla jediná branka. Ve 37. minutě vyslal Havlena Zabrzeskeho, který byl ve vápně sražen a kopala se penalta. K ní se postavil Havlena a s přehledem proměnil. Skóre se do poločasu nezměnilo a do šaten tak mohli odcházet spokojenější hosté.

Zápas se rozhodoval až v závěru

Náchod o svém vítězství rozhodl až v závěru. V 86. minutě pěknou kombinaci zakončil Rojšl. Na konečných 3:0 upravil v nastavení Havlena, který využil otevřené obrany domácích, od poloviny hřiště šel sám na Sýkoru a svůj únik s přehledem zakončil.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Jan Drusan, asistent trenéra: Ač tak výsledek nevypadá, chtěl bych naše kluky pochválit! Přesně to, co jsme si řekli, jsme v zápase dodržovali! Už potřebujeme jen to štěstí. Děkuji trojici rozhodčím a věrným divákům!

FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: Jasný výsledek, ale... Nebylo to vůbec jednoduché utkání, domácí dobře bránili a na velmi nerovném, tvrdém a drnovitém terénu jim vše hrálo do karet. My jsme, ale byli trpěliví a za výhrou jsme si šli. Do vedení jsme v prvním poločase šli z pokutového kopu a měli jsme další šance, které jsme neproměnili. V závěru, když domácí cítili, že by mohli dosáhnout na remízu, tak začali hrát vabank a to se jim vymstilo, my jsme po dvou pěkných akcích upravili stav na konečných 3:0.



Sestavy


SK Jičín
M. Sýkora [-] - P. Buchvald [-] , J. Ulvr [-] , F. Smolík [-] , J. Kuncíř [-] - D. Machačný [-] , O. Zugar [-] (87. L. Joukl [-] ) , P. Mokošín [-] , V. Matějka [-] (56. A. Kopáček [-] ) - L. Holer [-] (67. F. Kosejk [-] ) , D. Fidrich [-]

FK Náchod
J. Hladík [-] - L. Knap [-] , A. Čejchan [-] (82. M. Punar [-] ) , M. Brich [-] (62. L. Kudláček [-] ) , K. Wolak [-] , P. Simon [-] (67. K. Kudasiewicz [-] ) , J. Havlena [-] , J. Petřík [-] , M. Rojšl [-] , J. Locker [-] , O. Zabrzeski [-] (82. D. Nejman [-] )

ŽK: 44. J. Ulvr - 14. O. Zabrzeski , 77. A. Čejchan , 89. J. Hladík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VALIHORA Jaromir - FILIP Miroslav, KLEMENT Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Tadeáš Tobiška
Tip experta: výhra hostů

Náchod na jaře zatím stále boduje a ani v tomto zápase to nevidím jinak. Za plný počet.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích