J. Kocman 66. (vl.)
F. Kadavý 94.
2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vítěze nenašlo


Branky


66. J. Kocman (vl.) , 94. F. Kadavý - 56. T. Markovič , 82. F. Široký
7

V okresním derby přivítalo Týniště na svém hřišti Rychnov. Hosté dvakrát vedli, ale domácí pokaždé dokázali srovnat. Bod Týništi vystřelil v závěru František Kadavý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

V prvním poločase diváci branku neviděli

Drama v závěru

Do druhé půlě vstoupili aktivněji hosté. V 56. minutě se k míči dostal Zajíček přihrávkou do strany našel Lihaříka, který posílal prudký pas na malé vápno, k míči se nejdříve dostal Markovič a dostal ho za Ottmarova záda. Domácím se podařilo srovnat v 64. mnutě, když si centr z pravé strany nešťasně srazil do vlastní síte Kocman. Rychnov si vzal vedení zpět v 82. minutě, kdy se parádní střelou k tyči prosadil Široký. Už to vypadalo, že si Rychnov z Týniště odveze všechny body, ale poslední slovo měli domácí. V nastavení zahrával Ottmar přímý kop z vlastní poloviny hřiště a přesně našel hlavu Františka Kadavého a jeho hlavička skončila až za Tobiškovými zády.



Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
David Holman, asistent trenéra: Z naší strany 1. poločas to nebylo derby, ale pouťák. To nemělo s KP nic společného. Druhý mírné zlepšení, tudíž stále nic pozitivního. Až posledních 15 minut mužstvo opravdu bojovalo, makalo a chtělo utkání vyhrát, následně alespoň vyrovnat. To se nám podařilo po standardní situaci brankáře Ottmara, kdy hlavou vyrovnal Kadavý. Euforie - Dobrý bod, 4 zápasy v řadě bez prohry, ale...

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Miroslav Rűcker, trenér: Okresní derby nabídlo divákům průměrné utkání krajské soutěže. Byli jsme sice aktivnější v průběhu obou poločasů, ale tentokrát to stačilo pouze na bod.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
R. Ottmar [-] - D. Šedivý [-] (79. J. Winkler [-] ) , M. Cvejn [-] (46. M. Šotola [-] ) , D. Krupka [-] (85. D. Horák [-] ) , J. Šreibr [-] , T. Repák [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] (61. V. Nedomanský [-] ) , J. Forejtek [-] , F. Kadavý [-] , D. Diblík [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
T. Tobiška [-] - Š. Vacek [-] , J. Kábrt [-] , J. Lukášek [-] , J. Kocman [-] - V. Lihařík [-] , D. Veselý [-] , M. Rücker [-] , M. Červinka [-] (62. F. Široký [-] ) - R. Zajíček [-] , T. Markovič [-] (62. J. Šťovíček [-] )

ŽK: 77. F. Kadavý - 36. J. Kocman .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: Šob Aleš - ČOŽÍK Marek, JIŘÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Tadeáš Tobiška
Tip experta: výhra hostů

Rychnovským sedne hra na krásném Tyništském pažitu a z venkovní půdy přivezou plný počet bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích