1:6
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotr se blýskl čtyřmi góly


Branky


24. J. Hrnčíř - 6. O. Fotr , 7. D. Camara , 52. O. Fotr , 70. P. Gilian , 72. O. Fotr , 84. O. Fotr
7

Police si po zaváhání Solnice v Třebši mohla vytvořit komfortní náskok na čele tabulky. Proti Lázním Bělohrad překvapení nepřipustila a jasně si dokráčela pro tři body. Čtyčmi góly se na tom podílel Oskar Fotr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé goly hostů v úvodu

Police vstoupila do utkání skvěle, když se už v 6. minutě dokázal prosadit Fotr. Vzápěti bylo na hostující střídačce ještě veseleji, když Matějka vybojoval míč a přesnou přihrávkou do vápna našel Camaru, který patičkou zvyšoval na 2:0. Domácí se nesložili a ve 24. minutě dokázali snížit, když se pěknou střelou na zadní tyč prosadil Hrnčíř.

Police v druhé půli dominovala

Druhá půle už jasně patřila Polici. V 52. minutě zvyšoval na 3:1 Fotr, kterého přesným odkopem našel brankář Vlk a jarní posila Police se nemýlila. Další branku přidali hosté v 70. minutě, kdy se po další pěkné akci Matějky prosadil Gilian. Police ale stále neměla dost, hlavně Oskar Fotr, který v závěru přidal ještě další dvě branky.

 

Videokomentář trenéra Police Libora Vacha

 

Videokomentář trenéra Lázní Bělohrad Tomáše Marka

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: Proti individuálně velmi silnému soupeři jsme nezačali dobře a po sedmi minutách prohrávali 2:0. Pak jsme se zvedli a zápas herně srovnali. Podařilo se nám snížit na rozdíl jedné branky. Do druhého poločasu jsme vstoupili také dobře, nicméně Police z brejkové situace zvýšila na 3:1. Od této doby hosté hru již kontrolovali a došli si k zaslouženému vítězství. Výsledek je hrozivý, ale určitě si z tohoto utkání můžeme vzít spousty pozitivního z našeho výkonu.Je potřeba to přenést do dalších utkání.

Spartak Police nad Metují
Hejnyš Milan, vedoucí mužstva: V 7. minutě vedeme 2:0 a myslíme, že vše půjde dál so. Domácí se kontaktní brankou dostali na koně, ovšem na začátku druhé půle zvyšujeme a nepřipustíme již další drama pro nás. Velká gratulace ke 4 brankám Oskara Fotra. Po zápase nás mrzí, že Jakub Matějka krásnou střelou rozbil na parkovišti dnešnímu střelci okno u auta.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
J. Horák [-] - M. Wagenknecht [-] (69. A. Balcar [-] ) , M. Truneček [-] (61. D. Kulhánek [-] ) , J. Kněžourek [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , P. Horáček [-] (69. L. Pour [-] ) , J. Kracík [-] , J. Hrnčíř [-] , J. Kluz [-] , J. Odvárko [-]

Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - B. Durbin [-] , P. Gilian [-] , M. Routek [-] , D. Camara [-] , J. Matějka [-] (88. T. Rotter [-] ) , I. Lehkobyt [-] , O. Havrda [-] (72. P. Topolnytskyi [-] ) , O. Fotr [-] , J. Klapkovský [-] (46. M. Moravec [-] ) , S. Makarenko [-]

ŽK: 87. J. Loner - 47. P. Gilian .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - BENÁK Petr, STARÝ Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Tadeáš Tobiška
Tip experta: výhra hostů

Police potvrdí svoji formu a soupeře na jejich domácí půdě vysoce porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů