Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 14:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec na jaře stále neporažen


Branky


8

Chlumec v minulém kole přerušil sérii remíz a dokázal zvítězit v Jaroměři. Ve 23. kole si připsal i první domácí výhru, když porazil 3:2 Libčany

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělá první půle domácích

Svěřencům Richarda Vláška vyšla první půle na jedničku! Nejprve se ve 26. minutě po rohovém kopu prosadil Pánek, kterému přetažný míč pěkně přiklepl Jansa. Druhou branku přidali domácí opět po rohovém kopu, kdy se míč odrazil k Dvořákovi a ten parádní střelou k tyči poslal Chlumec do dvoubrankového vedení. Na poločasových 3:0 upravil ve 45. minutě Dítě, který po sérii odrazů nakonec dotlačil míč do sítě.

Libčany dokázaly snížt, na vyrovnání to ale nestačilo

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté a už ve 49. minutě dokázali snížit na 3:1, když Kukal vyrazil střelu Studýnky a k míči se nejdříve dostal střídající Buriánek a doklepl ho do sítě. Libčany dokázaly snížit až v samotném závěru, kdy se z rohového kopu pěknou střelou o břevno prosadil Holubec.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: První půle byla dle našich představ, využili jsme dvě standartky a Pánek s Dvořákem byli na svých místech, třetí branku přidal v závěru svým typickým způsobem Díťě.Zkušené a dobře hrající hosty držela na distanc dobrá defenzivní činnost celého mužstva.Druhé dějství jsme si zkomplikovali rychle inkasovanou brankou, neproměněním tutovek a rozdílovým gólem v 94.,přesto jsme zvládli zápas za cenné 3 body.Majáles nás stál asi méně sil,personální propojení s C se stupňuje.Rozhodčí dnes opět v topu!




Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - M. Tichý [-] , L. Pánek [-] , F. Jelínek [-] - J. Kučera [-] , J. Veselský [-] (90. T. Divišek [-] ) , V. Cholasta [-] (55. P. Hajský [-] ) , O. Jansa [-] - J. Labík [-] , V. Dvořák [-] (82. V. Kříž [-] ) - J. Dítě [-] (90. D. Hubený [-] )

SK Libčany
M. Tošovský [-] - J. Petřík [-] , D. Hrůša [-] , M. Mařas [-] , J. Hušek [-] (78. M. Novotný [-] ) , M. Hofman [-] , M. Holubec [-] , M. Bořke [-] (46. T. Buriánek [-] ) , J. Semerák [-] , P. Čihák [-] , F. Studýnka [-] (78. F. Korenčík [-] )

Počet diváků: 110. Rozhodčí: Miškář Karel - ŠNAJDR Michal, KRIEGLER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza

Michal Švorc

Expert: Pavel Feichtinger
Tip experta: výhra domácích

Libčany budou chtít napravit zaváhání s Dobruškou, ale na rezervu Chlumce nebudou stačit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích