3:1
(1:1)
38. B. Koki (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:00

20.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klan Zbudilů dovedl Chvojenec k páté výhře v řadě


Branky


13. L. Zbudil , 49. D. Nechvíle , 81. L. Zbudil - 38. B. Koki (p.)
10

V cestě k pátému vítězství za sebou se fotbalistům TJ Sokol Chvojenec postavila nevyzpytatelná SK Křičeň a přestože to byli hosté, kteří po většinu zápasu udávali tón hry, nakonec se radovali Chvojenečtí po výsledku 3:1. Značný podíl na dalším korálku vítězného náhrdelníku měl klan Zbudilů - synové Lukáš s Filipem přivítali na ploše v nastavení i svého tatínka Jiřího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křičeň měla více ze hry

Necelých devět desítek diváků bylo zvědavo, zda se podaří domácímu Chvojenci udělat pátý zářez na jarní pažbě. V brance dostal opět přednost Jiran, kterému se minulé kolo dařilo v Mateřově.

Do Chvojence ale přijel soupeř, který má aktuálně velmi slušnou formu a rozhodně nehodlal odjet domů s prázdnou. Podle toho vypadal i obrázek hry v prvním poločase. Křičeň svého soupeře přehrávala důrazem v osobních soubojích. 

Přesto to byli domácí, kdo se ujal vedení. Příliš mnoho času a prostoru dostal na hranici vápna Lukáš Zbudil a ten má střelu v poslední době velmi přesnou - 1:0.

Hosté se nenechali inkasovanou brankou rozhodit a snažili se o srovnání, což se jim podařilo ve 38.minutě, kdy se z pokutového kopu trefil Koki - 1:1.

První poločas nakonec vítěze neměl.

Klan Zbudilů se sešel na place

Druhý poločas už měl vyrovnanější průběh, domácí přidali level a výsledek byl otevřený na obě strany. 

Ve 49.minutě došlo k neočekávané situaci, kdy po zaváhání gólmana Štěpánka skóroval na 2:1 hlavou asi nejmenší hráč na hřišti Dominik Nechvíle!

Další průběh druhé půlky byl jako na vlnách, převaha se přelévala ze strany na stranu, ovšem s přibývajícími minutami (i díky náskoku jedné branky) získavali více půdy pod nohama spíše domácí fotbalisté. Šance na zvýšení vedení přicházely jedna za druhou, pojistku však nakonec přidal až v 81.minutě druhým gólem v zápase Lukáš Zbudil - 3:1.

V nastavení hry se pak na hřiště dostal i Jiří Zbudil, který nedávno oslavil 53.narozeniny a alespoň pár společných fotbalových minut se svými syny pro něj bylo velmi hezkým dárkem.

Chvojenec tak vyválčil již pátý úspěch v řadě a příště se pokusí svou šňůru natáhnout ještě dál se svým tabulkovým sousedem s Dříteče.



Ohlasy k zápasu


Sokol Chvojenec
Filip Zbudil, hráč: "Zápas jsme nezačali dobře a Křičeň nás přehrávala. Jediný brejk vše změnil a my po gólu bráchy šli do vedení."




Sestavy


Sokol Chvojenec
D. Jiran [-] - P. Pinkas [-] (92. J. Zbudil [-] ) , F. Zbudil [-] , M. Skutil [-] (46. D. Nechvíle [-] ) , V. Černý [-] , L. Zbudil [-] , P. Ehl [-] (86. J. Pavlíček [-] ) , D. Nechvíle [-] , T. Richter [-] , M. Centner [-] , M. Vávra [-]

SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - D. Biath [-] , V. Branský [-] , T. Havlíček [-] (84. F. Gloza [-] ) , P. Malý [-] (78. M. Vondrouš [-] ) , J. Vanžura [-] , F. Abbrent [-] , B. Koki [-] , A. Branský [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-] (86. J. Tichý [-] )

ŽK: 24. D. Nechvíle , 60. M. Centner - 55. V. Branský .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: RÁZEK Stanislav - OREM David, ŠAFRANKO David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Lukáš Němec
Tip experta: remíza

Chvojenec má zatím na jaře velmi slušnou formu. Křičeň mi přijde celkem nevyzpytatelná, zkusím remízu.