Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2024 19:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poločas a dost


11

Pouze první poločas vydržely SK Dražkovice vzdorovat na hřišti holické rezervy, s přibývajícím umělým světlem docházely psychické a fyzické síly. Ve druhé půlce podepsaly konečný účet 4:1 branky Kovaříka, Tlučhoře a Záhrobského.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šmarda vyrovnával čtvrtým gólem v sezóně

Tak trochu již v tradičním čase pátečního podvečera nastoupilo holické béčko v roli favorita proti poslednímu týmu tabulky z Dražkovic. Na vše podstatné dohlížela velmi pěkná návštěva stovky diváků.

Od první minuty se hrála živá a rychlá kopaná. Holice se chopily taktovky a sázely zejména na výbornou spolupráci Tlučhoře s Kovaříkem, kteří se snažili svým pohybem trhat hostující obranu a dostávat se do volných prostorů.

Dražkovice sázely na rychlé protiútoky. Po jednom takovém se v 10.minutě mohly ujmout vedení, Ťopek ale na zadní tyči hlavou branku Kroutila minul.

Ve 13.minutě naopak udeřili domácí, když byl v závaru před Šmardovou brankou nejdůraznější Černý - 1:0.

Po tomto úderu však Dražkovičtí nesložili zbraně a odměnou jim bylo vyrovnání stavu ve 30.minutě, kdy si na centr Stehna nejvýše vyskočil Tomáš Šmarda a vstřelil tak svůj letošní 4.gól. 

Druhý poločas už ovládly Holice

Vstup do druhého poločasu hostům nevyšel podle představ, když se ve 48.minutě prosadil tečovanou střelou Kovařík - 2:1.

S ubývajícím světlem ubývaly na straně Dražkovic i síly a domácím se tak podařilo své vedení navyšovat. V 63.minutě se po pěkné individuální akci zapsal do střelecké listiny Tlučhoř - 3:1.

Konečnou podobu výsledku pak dal v 72.minutě Záhrobský - 4:1.

V závěru utkání mohli hosté alespoň kosmeticky upravit skóre. Šmíd se dostal do úniku po pravé straně, na jeho přihrávku Šmarda nedosáhl, Juklova střela ale postrádala důraz, a tak si Kroutil vystačil s jednoduchým zákrokem.

Za hosty shrnul zápas i nejbližší budoucnost kapitán týmu Lukáš Němec:

"Za mě ještě solidní první půle, bohužel dál nemáme, kde brát. Na rozdíl od Ostřešan tam byla alespoň větší bojovnost. Musíme se teď soustředit na nejbližší klíčové zápasy."



Ohlasy k zápasu


SK Holice B
Zdeněk Nývlt, trenér: "Do druhé půlky naskočil trenér áčka Kopa a s ním přišla i chuť hrát fotbal. Pravděpodobně si hráči snažili říct svým výkonem o dres áčka. Zejména dvojice Tlučhoř - Kovařík byla pro soupeře neuhlídatelná."




Sestavy


SK Holice B
O. Kroutil [-] - J. Tlučhoř [-] , A. Kovařík [-] , J. Dědič [-] (46. P. Kopa [-] ) , J. Tláskal [-] (84. Z. Nývlt [-] ) , R. Machatý [-] , V. Klasovitý [-] , M. Strnad [-] , M. Roček [-] , J. Černý [-] (72. F. Hájek [-] ) , J. Matyáš [-] (60. F. Záhrobský [-] )

SK Dražkovice
D. Šmarda [-] - J. Šmíd [-] , L. Kuta [-] , J. Jukl [-] , T. Ťopek [-] (53. M. Řehounek [-] ) , T. Šmarda [-] , D. Stehno [-] , L. Němec [-] (53. P. Chvojka [-] ) , M. Marek [-] , L. Vladyka [-] , T. Stehno [-]

ŽK: 57. P. Kopa , 60. A. Kovařík - 53. D. Stehno , 89. M. Marek . ČK: 88. A. Kovařík .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Rambousek Josef - KLAMTA Petr, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Peter Nägele
Tip experta: výhra domácích

I když měly Holice tragický úvod jara, Dražkovice přejedou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích