1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

20.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Telepatie přinesla Dříteči tři body


Branky


10

V oslabené sestavě bez několika hráčů základu prohráli fotbalisté TJ Sokola Újezd se Sokolem Dříteč 1:2, když o vítězství hostů rozhodla ve druhé půli při přímém kopu telepatická domluva mladíků Skřivánka a Pejchy. Jan Pejcha k tomu vzápětí přidal přesnou střelu do šibenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doma se Újezd trápí

S cílem odčinit krutý podzimní nářez 0:8 přijeli fotbalisté Sokola Dříteč do Újezdu. Domácí kádr se aktuálně potýká s několika klíčovými absencemi, chybělo až pět hráčů základní sestavy. Citelná je zejména ztráta distancovaného nejlepšího kanonýra Jiřího Homby.

V prvním poločase se hrál vyrovnaný duel, počet šancí byl zhruba stejný na obou stranách. O tom, že by domácí přejeli svého soupeře, nemohlo být ani řeči. 

Snad kdyby v 10.minutě proměnil svou střelu v úvodní gól Vohralík, mohl se zápas směrovat tam, kam si přítomných 48 diváků přálo. Takto byl jediným úspěšným střelcem prvních 45 minut hostující Kušnír.

Ten to ve 25.minutě zkusil z 25 metrů a k překvapení všech skončil míč v síti - 0:1. Brankář Jandák měl zřejmě zakrytý výhled a míč viděl až na poslední chvíli.

 

Telepatie dřítečských mladíků

Pevné obrany kralovaly i na začátku druhého poločasu, a tak pomohla domácímu celku k vyrovnání standardní situace. 

V 60.minutě střílel tvrdě z přímého kopu Gočaltovský, jeho střelu brankář Mrázek pouze vyrazil, ovšem na zadní tyči zavíral a dorážel obránce Michal Zounar - 1:1. Přitom sváteční střelec nastoupil k utkání s indispozicí a s velkým sebezapřením.

Z vyrovnání se ale Újezd dlouho neradoval, stejnou mincí jim totiž oplatili i hosté. V 65.minutě dostala Dříteč výhodu přímého kopu. Ten zahrával Pavel Skřivánek. Telepatická domluva s opodál stojícím Pejchou přinesla posunutí balónu do výhodnějšího úhlu a následná bomba Jana Pejchy skončila v šibenici! - 1:2.

Úspěšný střelec svou trefu přiblížil:

"Domluvili jsme se, že mi to přihraje a mně se to podařilo trefit z první do levé šibenice. Nebylo to plánované, jen jsme se s Pavlem na sebe podívali a věděli."

Dříteč si byla vědoma svého vedení, a tak se ve zbývajících minutách zaměřila především na pevnou obranu s cílem neinkasovat. Tento plán hostům nakonec vzhledem k mizerné produktivitě domácích vyšel.



Ohlasy k zápasu


Sokol Újezd
Martin Vohralík, hráč: "Zápas byl kopií dvou našich posledních utkání. Naší hrou se přizpůsobujeme soupeři."

Sokol Dříteč
Michal Bednář, obránce: "Musím pochválit náš parádní kolektivní výkon. Přijeli jsme pro bod a vezeme tři!"



Sestavy


Sokol Újezd
M. Jandák [-] (52. M. Bílý [-] ) - M. Vohralík [-] , J. Kycelt [-] , F. Gočaltovský [-] , J. Rozsévač [-] (67. L. Smolík [-] ) , T. Linha [-] , M. Norek [-] , K. Ovečka [-] , M. Zounar [-] , V. Chlumecký [-] (74. T. Sedláček [-] ) , R. Mrhal [-]

Sokol Dříteč
J. Mrázek [-] - V. Divišek [-] , P. Skřivánek [-] , M. Bednář [-] , R. Vrážel [-] - L. Daněk [-] , P. Klamta [-] (86. T. Turina [-] ) , J. Pejcha [-] , D. Červinka [-] - D. Bureš [-] , Š. Kušnír [-] (78. D. Horáček [-] )

ŽK: 58. T. Linha , 64. M. Zounar , 67. V. Chlumecký - 43. P. Skřivánek , 58. V. Divišek , 58. J. Pejcha .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: MATYÁŠ Radek - MATYÁŠ Jakub, ŠVÁB Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Lukáš Němec
Tip experta: výhra domácích

Újezd má podle mě větší ambice než je průběžné 5.místo. Dříteč může hrát relativně v klidu, ale naposledy inkasovala debakl, takže si určitě bude chtít napravit reputaci. Já tady ale věřím spíše domácím.