Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

20.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holická rezerva zpomalila sezemickou mašinu


Branky


10

Spartak Sezemice na jaře zatím válcoval své soupeře jako skvěle rozjetá mašina. Holické béčko to ale na Spartak umí a remízou 2:2 tuto mašinu trochu zpomalilo. Šlágr kola tak neměl vítěze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holice udeřily do šatny

Na podzim si rezerva Holic poradila v domácím prostředí se Sezemicemi 2:1, a tak byla slušná návštěva 145 diváků zvědavá, zda jim to domácí Spartak oplatí. Krásné slunečné počasí, šlágr kola - co víc si mohl fotbalový fanoušek přát!

Úvodní část prvního poločasu patřila jednoznačně domácím, ti byli aktivnější a v tlaku. A byli záhy odměněni úvodním gólem v síti Ondřeje Kroutila. 

V 11.minutě si odražený balón našel Kmetík a tvrdou ranou s tečí jednoho z obránců poprvé rozvlnil hostující síť - 1:0.

Po této brance se hra vyrovnala, hosté dobře kombinovali, ale do vyložených šancí se nedostávali. Šokem pro sezemické přiznivce pak byla závěrečná minuta první půle. Hrubku Denise Sušila na hranici vlastního vápna nekompromisně ztrestal Jakub Velinský - 1:1.

Jiroušek alespoň srovnal

Úder do šatny poznamenal Sezemice i na úvod druhého dějství. Po nesmyslném faulu Petra Sušila na hranici velkého vápna si k přímáku postavil míč Tomáš Kopřiva. Takovéto situace byly vždy jeho nebezpečnou zbraní a útočník hostů dokázal, že jsou pořád! Krásnou střelou vymetl pavučiny Báčovy branky - 1:2.

Hned vzápětí měli Holičtí další tutovku a asi hodně litují její nevyužití. Navíc prakticky z protiakce po standardní situaci využil liknavost holické defenzívy Jiroušek - 2:2.

Po zbytek zápasu už mnoho šancí nebylo, bylo vidět, že ani jedno z mužstev nechce prohrát, a tak kralovaly obrany. 

Spartak Sezemice zaznamenal první jarní ztrátu a bude čekat, jak se v dohrávaném utkání v Srchu předvedou Pardubičky. S Holicemi to z jejich strany nebylo úplně povedené vystoupení.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice
Radek Bukač, útočník: "Hlavní rozhodčí Nováček zápas absolutně nezvládal. Úsměvná byla zejména situace, kdy si musel Kopřiva s Bukačem střihnout o balón, protože rozhodčí nevěděl, co vlastně písknul!"




Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - D. Sušil [-] (70. T. Kašpar [-] ) , P. Kmetík [-] (70. D. Markl [-] ) , P. Sušil [-] , L. Vach [-] , A. Blažek [-] , P. Reinberg [-] , R. Bukač [-] , M. Blahota [-] (64. L. Knaute [-] ) , M. Jiroušek [-] (89. D. Leno [-] ) , V. Karel [-]

SK Holice B
O. Kroutil [-] - T. Kopřiva [-] , J. Matyáš [-] , J. Tláskal [-] , D. Kudrna [-] (14. A. Kovařík [-] ) , V. Klasovitý [-] , T. Sochůrek [-] , R. Machatý [-] , J. Černý [-] (89. M. Strnad [-] ) , T. Velinský [-] (78. D. Machatý [-] ) , J. Velinský [-]

ŽK: 25. V. Karel , 34. P. Reinberg - 12. T. Kopřiva , 25. P. Kopa , 26. A. Kovařík .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: NOVÁČEK Roman - OLAJOS Viliam, KOBERA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Lukáš Němec
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola. V minulém kole jsme si vyzkoušeli, že i se Sezemicemi se dá hrát. Sezemičtí asi nebyli se svým výkonem úplně spokojeni, přestože nakonec vyhráli. Do zápasu proti béčku Holic půjdou s vervou a zvítězí, věřím jim.