1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 13:00

19.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodl v poslední minutě Teplanský


Branky


6

V sobotu se proti sobě opět utkaly celky z Havířova, tentokrát MFK se Slovanem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Zápas začal vyrovnaně, hrálo se bez větších šancí. Až ve 25. minutě Horniak připravil Kryžánkovi gólovou pozici a hosté se tak ujali vedení 0:1. Domácí se začali tlačit za vyrovnáním, nebezpečných bylo hlavně nespočet standartek, se všemi si ovšem obrana Slovanu poradila. V závěru půle však zahrozili i hosté, kteří mohli odskočit do dvoubrankového vedení, jenže Pittner pálil z dobré pozice nad. MFK tak do druhého poločasu šlo s jednogólovým mankem. 

Rozhodla poslední minuta

Domácí ztrátu rychle smazali, v 55. minutě s rozehrávkou dlouho váhal brankář Mišovic, až mu míč odebral Soukop a lehce ho doklepl do prázdné branky. Po inkasované brance trenér Slovanu na hřiště poslal dva čerstvé hráče - Teplanského s Olišarem, a právě Teplanský mohl svůj tým krátce po příchodu poslat do vedení, jenže svou hlavičku ve velké šanci neumístil do prostoru brány. O chvíli později trefil Kryžánek míč parádně z voleje, bohužel pro něj však přímo do místa, kde stál domácí brankář. V 78. minutě nastal smolný moment, domácí kapitán Rohel si v souboji zlomil kotník a musel být převezen do nemocnice, přejeme brzké uzdravení. Tlak hostů pokračoval, ke konci utkání kopali jeden roh za druhým, a právě ten poslední přetavili ve vítěznou branku, kdy si centr Kryžánka našel Teplanský a zajistil Slovanu vítězství. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Havířov
Trenér Jaroslav Koníček: "Proti rezervě Havířova jsme přijeli naplno bodovat. Do utkání jsme dobře vstoupili, dobře jsme presovali a zavírali hráče. Naši důraznou hru, ale rozhodčí posuzoval jako faul, a tak Havířov v první půli zahrával velké množství standardek. Naštěstí nevyužili gólově žádnou. V koncovce se nám příliš nedaří, a tak jsem rád že jsme se do stali do vedení. Jsem zklamaný se začátkem druhého poločasu. Trestuhodná chyba a inkasovaný gól. Na to doplácíme. Místo abychom pojistili a uklidnili jsme se tak se dostáváme pod tlak. A tak o vítězství musíme bojovat až do konce a někdy i déle."



Sestavy


MFK Havířov B
V. Korabečný [-] - T. Rohel [-] (78. E. Lemchi [-] ) , R. Fischer [-] , V. Toman [-] , J. Foldyna [-] - D. Soukop [-] (58. Z. Dluhoš [-] ) , F. Byčkov [-] , P. Nagy [-] , J. Frkala [-] (58. M. Bystroň [-] ) , M. Volný [-] - J. Jakubec [-] -

TJ Slovan Havířov
M. Mišovic [-] - J. Staufčík [-] , M. Klimek [-] , J. Režňák [-] , O. Maslov [-] (54. T. Olišar [-] ) , T. Poncza [-] (54. R. Teplanský [-] ) , D. Horniak [-] , A. Pittner [-] (80. R. Čubok [-] ) , M. Zagóra [-] (76. D. Siuda [-] ) , M. Cavalcante [-] (76. J. Doubek [-] ) , R. Krzyžánek [-]

ŽK: 80. R. Fischer - 52. T. Poncza , 68. M. Zagóra .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VÍTEK Jakub - SÝKORA Pavel, ŠMATELKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích