Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice v zápase plnném zvratů porazily doma Valeč


Branky


21

Zápas, který musel bavit téměř každého nezaujatého fanouška, když byly k vidění dva velké obraty se šťastným koncem pro domácí Myslibořice, které porazily Valeč 4:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili vývoj první půle

Nedělní odpoledne nabídlo souboj mezi domácími Myslibořicemi a nedalekou Valčí. Podzimní zápas vyzněl lépe pro Valeč, která na podzim zvítězila poměrem 2:0. Myslibořice tak měly Valči, co vracet. Zápas začal pro domácí jako z pohádky, v 6. minutě byl ve vápně faulován Jan Fňukal a sám se postavil k pokutovému kopu, který bezpečně proměnil. O minutu později domácí rychle rozehráli standardní situaci ještě na své polovině a po dvou nahrávkách a přesné nabídce Josefa Matouška před téměř prázdnou branku skóroval opět Jan Fňukal, byla to jeho 18. branka v letošní sezóně Okresního přeboru. Ovšem jak Myslibořice rychle vedení nabyly, tak ho zase velice rychle ztratily. Po dvou téměř totožných standardních situacích si dvakrát naskočil na centr Jan Ludvík a dvakrát mířil hlavou velice přesně, to vše v 15. A 17. minutě. Pro domácí bylo ještě hůře po půlhodině hry, kdy nedůrazný odkop v bezprostřední blízkosti zužitkoval David Cabejšek, a Valeč otočila skóre z 2:0 na 3:2, tento stav zůstal na světelné tabuli až do konce prvního poločasu.

 

Domácí naopak otáčeli po pauze

Druhý poločas hráli hosté proti větru a jejich taktika byla jasná, nic nevymýšlet a udržet jednobrankové vedení. Jejich taktika dostala trhlinu už v 63. minutě, kdy se na útočný výlet vydal Pavel Vejvoda a krásnou patičkou vybídl ke skórování Josefa Matouška, který si ještě položil jinak výborně chytajícího a nestárnoucího brankáře Zdeňka Macka a poslal míč do prázdné branky. V 75. minutě si Myslibořice vzaly zpět vedení v zápase, zásluhou Michala Šoustala, který se prosadil po centru z bezprostřední vzdálenosti. Konečnou tečku zápasu mohl dát Bohumil Mencák, když postupoval dvakrát sám na Macka z kraje hřiště, v obou případech ho však Valečský brankář vychytal. Poslední slovo tak mohli mít hosté ze závěrečného tlaku v posledních minutách a nastavení, ze kterého byla snad jen jedna velice nebezpečná situace, kdy Jan Fňukal vyhlavičkoval míč z brankové čáry. Rozhodčí Kalina po uplynutí dvouminutového nastavení ukončil zápas s konečným skóre 4:3. Myslibořice si tak připsali čtvrtou výhru v řadě a třetí se stejným skóre 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Zápas jako na houpačce, nemůžeme si dovolit takhle lehce přijít o dvoubrankový náskok, to je až trestuhodné, což se potvrdilo. Naštěstí jsme opět ukázali charakter a touhu zvítězit a stejně jako minulý týden ve Výčapech otočili zápas v náš prospěch. Chtěl bych klukům poděkovat za druhý poločas!

SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Vinou zranění jsme nebyli kompletní a o porážce rozhodly naše individuální chyby!



Sestavy


TJ Myslibořice
D. Billa [-] - D. Kunčík [-] (72. B. Mencák [-] ) , P. Vejvoda [-] , L. Macháček [-] , O. Smolka [-] (55. A. Macháček [-] ) - M. Ludvík [-] (55. S. Marek [-] ) , J. Matoušek [-] , M. Šoustal [-] , L. Šabata [-] , J. Fňukal [-] - F. Hvězda [-] (72. D. Šoustal [-] )

SK Valeč
Z. Macek [-] - F. Strohmer [-] (63. M. Kohoutek [-] ) , P. Zikán [-] (63. M. Kárník [-] ) , T. Diviš [-] , M. Mašíček [-] (81. T. Vítámvás [-] ) , D. Cabejšek [-] , O. Kopuletý [-] , F. Padělek [-] , J. Ludvík [-] , T. Pačinek [-] , D. Pipek [-]

ŽK: 50. M. Ludvík , 66. M. Šoustal - 39. T. Diviš , 52. O. Kopuletý , 65. J. Ludvík .
Hráči zápasu: L. Šabata - J. Ludvík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KALINA Oldřich - JÁN Jiří, PALÁT Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Valeč si jede pro remízu a tu taky získá. 3:3

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnané utkání, zkusím tipnout domácí mužstvo.

Tip: výhra domácích

Zajimavé utkání výhra domácích o gol.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: remíza