0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Bezbranková kopaná v Nepomuku a tedy dělba bodů


Branky


24

Nepomuk je doma velmi silným mančaftem a s Radnicemi má za poslední tři sezóny velmi dobrou bilanci. Na ní se ale nejvíce podílel góly Tomáš Knapp, dnes již hráč plzeňského Smíchova a právě góly v tomto utkání chyběly. I na druhé straně totiž zraněními zdecimované radnické mužstvo toliko šancí nemělo a zástupci obou týmů si tak po závěrečném hvizdi s podáním ruky body rozdělili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Shodli jsme se s trenérem Radnic, že to moc fotbalové krásy nenabídlo, a to z obou stran. Takový spíš boj, než fotbal. Sice jsme jeden gól vstřelili, ale paní asistentka zvedla praporek i přes odpor našich fanoušků, takže neplatil. Nicméně musím říct, že na to, že toto bojovné utkání pískaly tři dámy, tak to zvládly velmi dobře. Ale zpět k fotbalu... Nehrálo se dobře, bylo to z obou stran o nakopávaných balónech, moc fotbalu po zemi se nehrálo. V první půli jsme měli třeba pět rohů za sebou se spoustou závarů, trefili jsme i spojnici, nebo jsme těsně netrefili. Soupeř zase chodil do rychlých brejků. Jinak mi to připadalo jak Česká reprezentace, všechno v chůzi... Nicméně je vidět, že hostům někteří hráči chybí, s týmem přijelo několik nehrajících kluků, kteří mají kolena v čoudu a v sestavě jistě chyběli. Docela lazaret. Myslím ale jinak, že s ohledem na průběh hry je to spravedlivý bod - pořád lepší jeden, než žádný. Vyhrála kopaná.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Bojovné utkání, kterému chyběla větší fotbalová kvalita z obou stran. Nepomuk hraje míče rychle za obranu a je nebezpečný ze standardních situací. My jsme spoléhali na soudržnost, poctivý výkon a rychlý přechod. Obě mužstva měla své šance, ale remíza je z mého pohledu spravedlivá.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Flandera [-] - L. Sládek [-] (46. A. Salabai [-] ) , M. Kašpar [-] , T. Voráček [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (81. J. Nový [-] ) , J. Kozák [-] , A. Viktora [-] , M. Skala [-] (76. J. Pittr [-] ) , J. Chalupný [-] (67. D. Jára [-] ) , J. Kalabza [-]

TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - M. Krč [-] - Š. Huttr [-] (92. J. Kesner [-] ) - M. Habr [-] (86. K. Janata [-] ) , J. Vaščák [-] , D. Krč [-] , P. Spěváček [-] (95. J. Smeták [-] ) , L. Brož [-] , D. Fencl [-] , F. Polášek [-] - J. Esterka [-] (86. L. Štochl [-] )

ŽK: 89. A. Viktora - 47. D. Fencl .
Hráči zápasu: T. Spěváček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šálková Helena - MIFKOVÁ Hedvika, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích