2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Koranda srazil Radnice i přesto, že domácí vstřelili první i poslední branku zápasu


Branky


4. F. Polášek , 68. Š. Huttr (p.) - 22. D. Koranda , 36. D. Koranda , 59. D. Koranda (p.) , 65. D. Koranda
26

Radničtí mají s Rapidem kladnou vzájemnou bilanci, prohráli před tímto zápasem s plzeňským soupeřem jen jednou, před dvěma lety, na domácí půdě, takže hosté měli svému soupeři co vracet. A o vítězství Rapidu se nakonec postaral jediný střelec, jenž se vyšvihnul do popředí tabulky střelců celé soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid musel řešit problémy s dopravou a to jakoby se na něm v úvodu utkání podepsalo. Hned v úvodu se totiž trefil z dokonale načasovaného náběhu po rohovém kopu pod břevno Polášek. Než se do hry dostali i hosté, nezakončili přesně domácí Poláškem ještě další dvě standardky. Následně už se ale právě hosté také radovali ze vstřelené branky. Klekner si poradil na pravé straně s dvěma obránci, po čemž přihrál od brankové čáry pod sebe na Korandu, který neměl těžkou práci. Otočku ve skóre pak zařídil znovu Koranda. Po centru Kadlece, který domácí Brož promách,l stál přesně tam, kde měl a poslal míč podél brankáře. Těsně před koncem poločasu ještě hlavičku Jílka vyrazil obličejem na brankové čáře Huttr.

 

Po čtvrt hodině druhé půle Rapid své vedení navýšil. Centr z levé strany zblokoval Brož rukou a kopala se penalta, kterou proměnil Koranda. Ten samý hráč se trefil i počtvrté, když zužitkoval sklepnutí míče hlavou přesně mezi beky od Řehoře, obešel brankáře a zakončil do prázdné branky. Tímto momentem jeho pouť zápasem skončila. Chvíli na to přiletěl centr do vápna hostů, kde byl Řezníček o kousek později v souboji než domácí hráč a kopala se penalta i na straně druhé. Tu proměnil Huttr a odstartoval deset hektických minut, kdy domácí ještě cítili šanci a posílali do vápna centry a dlouhé balóny. Hosté ale počínající nápor ustáli a poslední minuty už se následně spíše dohrávaly.

 

Reportáž zaslal Richard Svoboda.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Utkání jsme začali dobře, po rohovém kopu se prosadil Fanda Polášek. Potom už ale začal úřadovat Rapid a hlavně Koranda, který nám ukázal, jak se má chovat gólový útočník. Naši kluci se snažili, ale pokud chceme uspět proti takovému soupeři, nesmíme vytvořit tolik individuálních chyb a technických nedostatků. Tři góly jsme jim darovali jako na zlatém podnosu a na druhé straně neproměnili tři vyloženě 100% šance! Na konečný stav 2:4 jsme upravili až v samém závěru z pokutového kopu. I když řešíme více problémů, než bychom sami chtěli a máme v tomto období opravdu těžký los, tak věřím, že ještě nějaký bod uhrajeme.

SK Rapid Plzeň
Zbyněk Jiskra, trenér: Do utkání vstoupili lépe domácí brankou velmi dobře hrajícího Fandy Poláška. Po 20 minutách jsme se zlepšili a po naší pravé straně ještě do poločasu výsledek otočili. Vstoupili jsme aktivně do druhého poločasu a vstřelili ještě dvě branky. Vítězství si velmi ceníme, protože proti vždy bojujícím domácím se nám dlouho nepodařilo zvítězit. V závěru měli domácí ještě několik rohů, ale naši kluci byli pozorní. Samozřejmě lví podíl na vítězství má Dan Koranda, jasný muž zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
V. Březina [-] - P. Spěváček [-] (71. V. Kvasnička [-] ) , F. Polášek [-] , D. Krč [-] (55. L. Štochl [-] ) , J. Vaščák [-] , Š. Huttr [-] - M. Krč [-] , T. Kroc [-] (46. L. Aubrecht [-] ) , D. Fencl [-] , J. Esterka [-] (46. M. Habr [-] ) , L. Brož [-] -

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - V. Fleissig [-] (53. J. Ledvina [-] ) , D. Koranda [-] (65. M. Jandík [-] ) , D. Kořenek [-] , T. Ježek [-] , M. Fikrle [-] , P. Jílek [-] , R. Klekner [-] (65. T. Drtil [-] ) , J. Kadlec [-] (79. M. Kořenek [-] ) , M. Bezukh [-] (46. T. Řehoř [-] ) , P. Řezníček [-]

ŽK: 88. V. Kvasnička - 66. T. Řehoř .
Hráči zápasu: D. Koranda .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šálková Helena - PETRŽELKA František, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Doufal jsem, že vyhraju hráče kola, abych mohl něco říct našemu zápasu s Radnicemi, ale bohužel to nevyšlo. Jen k tomu řeknu, že přeju Rapidu výhru a 10 vstřelených gólů minimálně. Toť vše :)

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích