1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná těsně podlehla Měcholupům, hostům vystřelil v 87. minutě tři body Bečka


Branky


17

Losiná prohrála ve 22. kole s Měcholupy 1:2. Když už to vypadalo, že se soupeři rozejdou smírně, hosté těsně před koncem zápasu udeřili. V 87. minutě zařídil Měcholupům tři body Bečka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nádherný gól Tobrmana

Již ve 3. minutě se k odraženému balonu dostal domácí Tobrman a zhruba z 25 metrů ho napálil z voleje rovnou pod břevno. Všichni přítomní jistě ocenili tento nádherný fotbalový moment. Losiná se po vedoucí brance trochu zatáhla a aktivitu přenechala na soupeři. Měcholupy zahrozily téměř okamžitě a několik vyložených šancí neproměnily. Domácí však vzdorovali jen do 18. minuty, kdy se po rohovém kopu prosadil Javorský. Hosté v dalších minutách pokračovali ve velmi dobrém výkonu a nakonec se před koncem prvního poločasu dočkali i druhého gólu, ten však nakonec nebyl uznán z důvodu ofsajdového postavení. Do šaten se tedy odcházelo za nerozhodného stavu. 

Bečka vystřelil Měcholupům tři body

Ve druhém poločase byly více na balonu Měcholupy a opět se dostaly do několika šancí, nicméně v koncovce se jim nevedlo. Největší hrozbou byl určitě Javorský, který se párkrát ocitl blízko druhé brance, své šance ale neproměnil. Nakonec to byli domácí, kdo mohl jít do vedení. V 75. minutě se v obrovské příležitosti objevil Tobrman, situaci však nevyřešil ideálně. V 87. minutě hosté sehráli pohlednou akci, při níž si Bečka z pozice obránce několikrát narazil balon se spoluhráči a následně přesnou střelou překonal bezmocného brankáře, čímž zajistil svému týmu tři body. Hosté vyhráli na jaře popáté a nadále stíhají první Horažďovice, navíc mají jeden zápas k dobru. Losiná se nachází na osmé pozici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Hned v úvodu zápasu se nám podařilo vstřelit gól sezony. Následně jsme se více zatáhli a snažili se především poctivě bránit. Soupeř byl hodně aktivní a během chvíle měl dvě vyložené šance, při nichž nás skvěle podržel brankář. Poté si Měcholupy vypracovaly řadu standardních situací a po jedné z nich bohužel vyrovnaly. Po přestávce jsme pokračovali v dobrém defenzivním výkonu, soupeř už nebyl tak aktivní a po celý druhý poločas jsme mu toho moc nedovolili. My jsme naopak mohli vstřelit druhou branku, stoprocentní šanci jsme však neproměnili. Měcholupy to bohužel potrestaly a těsně před koncem daly vítězný gól. Vzhledem k předvedenému výkonu nás samozřejmě konečná prohra o jeden gól mrzí o to víc.

TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Ve 3. minutě soupeř vstřelil nádhernou branku, která by určitě vyhrála gól kola. Nás vedoucí branka Losiné příliš nerozhodila a vzápětí jsme měli několik šancí na srovnání, které jsme ovšem neproměnili. Přesto jsme naši aktivitu nakonec využili a po standardní situaci zaslouženě vyrovnali. Ještě do konce prvního poločasu jsme vsítili druhý gól, ale ten posléze nebyl uznán kvůli ofsajdu. Ve druhém poločase jsme byli o něco lepším týmem, nicméně několik slibných příležitostí nebo závarů jsme v gól nepřetavili. Nakonec to byl domácí tým, který zhruba v 75. minutě zahodil obrovskou šanci. My jsme se dočkali až v úplném závěru, kdy po pěkné akci vstřelil vítězný gól S. Bečka.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - D. Matulka [-] (71. J. Lešťan [-] ) , M. Šindelář [-] (82. T. Pech [-] ) , R. Spörl [-] , M. Bodanský [-] (82. R. Kozák [-] ) , T. Hrach [-] , L. Šindelář [-] , V. Tobrman [-] , J. Votípka [-] (46. M. Pešek [-] ) , O. Hubka [-] , J. Aubrecht [-]

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - D. Kotlan [-] , T. Jandečka [-] (82. K. Kovařík [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , D. Bálek [-] (46. P. Harmady [-] ) , O. Červený [-] (78. J. Duchek [-] ) , P. Javorský [-] (90. D. Bálek [-] ) , V. Kaas [-] , S. Bečka [-] , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-]

Hráči zápasu: J. Kadlec ml. .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Pena Miroslav - ŘÍHA Zdeněk, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jiří Brabec
Tip experta: výhra hostů

Měcholupy mají určitě kvalitnější kádr. Vyhrají o dva góly.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů