Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 18:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín přehrál Bolešiny, vítězství si zajistil už v první desetiminutovce


17

Bolešiny prohrály s Mochtínem 1:3. Hostující tým měl výborný především začátek utkání, ve kterém vstřelil soupeři dvě branky. Po změně stran už zápas neměl takové tempo, nicméně diváci viděli ještě po jednom gólu na každé straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný start Mochtína

O konečném výsledku zápasu rozhodlo prvních deset minut. Mochtín na soupeře vlétl a hned ve 3. minutě šel do vedení. To se opět připomněl jeden z nejlepších střelců soutěže Pretzelmayer, jenž přesným zakončením z ideální pozice nedal brankáři šanci. V 9. minutě bylo pro Bolešiny ještě hůř. Hostující Velek si po pohledné samostatné akci připravil balón kousek před velké vápno a umístěnou střelou zvýšil na 2:0. V dalších minutách se úvodní aktivita Mochtína úplně vytratila. Domácí toho samozřejmě ihned využili a hru vyrovnali, v ofenzivní části se ale do vyložených příležitostí dostávali sporadicky. Na druhé straně mohl přidat třetí branku Sedláček, tutovku ovšem namířil nad. 

Bolešiny zlepšily svůj výkon, Novákův gól ale prohru neodvrátil

Druhá polovina se nesla ve vyrovnaném duchu. Domácí více drželi balón a snažili se kombinovat, zatímco hosté spoléhali spíše na protiútoky. Mochtín si postupem času vytvořil několik dobrých šancí na navýšení skóre, nicméně Pretzelmayer ani Žiak další branku nepřidali. První jmenovaný si spravil chuť v 60. minutě, kdy skóroval podruhé v zápase a připsal si už svou 22. branku v letošní sezoně. Bolešiny ještě zintezivněly svou aktivitu a následně mohly snížít, v brance Mochtína ale stál pozorný Opl, jenž párkrát skvěle zasáhl. V 82. minutě se domácí přece jenom dočkali, k dorážce z bezprostřední blízkosti se dostal střídající Novák, který upravil skóre na 1:3. Mochtín nadále okupuje páté místo, Bolešiny jsou deváté. 



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Musím říct, že i když jsme dnes prohráli, rozhodně jsme nepodali špatný výkon. Bohužel jsme vůbec nezachytili prvních deset minut a inkasovali jsme dvě branky. Potom jsme výrazně zlepšili náš výkon a troufnu si říct, že jsme byli ve zbytku utkání lepším týmem. Může nás jen mrzet několik neproměněných šancí, díky kterým jsme mohli zápas zdramatizovat. Nakonec jsme pouze snížili na konečných 1:3.

TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Cihlář, asistent trenéra: Dnes jsme měli výborný vstup do utkání a dvěma brankami jsme se rychle ujali vedení. Bohužel cca od 25. minuty jsme zcela nepochopitelně přestali hrát a naše úvodní aktivita byla pryč. Poté si domácí na malém hřišti počínali lépe a hru vyrovnali. Ve druhém poločase jsme vstřelili třetí branku, nicméně na dobrý výkon ze začátku zápasu už jsme nenavázali. Samozřejmě si ceníme dalšího vítězství, herně to však bylo z naší strany slabé.



Sestavy


SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - J. Pitel [-] (78. T. Novák [-] ) , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , Z. Rückl [-] , M. Moravec [-] , K. Šilhavý [-] , V. Rehák [-] , J. Brtník [-] , P. Hodl [-] , Š. Bauer [-] (87. P. Bošek [-] )

TJ Sokol Mochtín
V. Opl [-] - M. Kapusta [-] (86. J. Lysek [-] ) , P. Blažek [-] , J. Pretzelmayer [-] , D. Gajdušek [-] , O. Sedláček [-] (60. P. Kovařík [-] ) , T. Velek [-] (72. D. Höfler [-] ) , M. Kutka [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-]

Hráči zápasu: M. Kutka , J. Pretzelmayer , V. Opl .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Červený Václav - PRESSL Václav, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jiří Brabec
Tip experta: remíza

Bolešiny jsou doma nepříjemným týmem, remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích