1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 10:30

17.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Praga s novým rozestavením neuspěla proti Ďáblicím


Branky


4

S inovativní změnou formací vyrukovala TJ Praga do klání proti SK Ďáblicím na umělé trávě v Kyjích. Ďáblice ale byly dobře takticky připraveny a nabídnuté šance s nekompromisní přesností proměnily. Zejména díky dvě brankám v posledních minutách zápasu si tak hosté odváží všechny tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlý gól Ďáblic našli domácí odpověď

Než se hráči dostali po zimní puaze do správného tempa ostrého zápasu, musel již domácí brankář lovit merunu ze sítě. Hned v 7. minutě se totiž po dlouhém výkopu hostujícího gólmana a následnému sklepnutí dostal do brejkové situace Vojtěch Kolman, který si již v zakončení věděl rady a poslal Ďáblice do bleskového vedení. TJ Praga vyrukovala na soupeře s rozestavením 3-4-3, oproti předchozímu 4-4-2. Nová formace se osvědčila během zimní přípravy a trenér domách věřil, že se osvědčí i během tohoto utkání. Během první poloviny zápasu tvořili hru zejména domácí a zásluhou nové posily Daniela Maška se jim podařilo v 39. minutě srovnat na 1-1. Další branku již diváci během prvního poločasu neviděli.

Proměněné šance Ďáblic rozhodly zápas

Hosté po přestávce spoleháli na dobře zajištěnou obranu s cílem udeřit z rychlých protiakcí. Praga nepřetavila herní převahu ve vstřelenou branku, naopak Ďáblice byly při svých útočných výpadech nebezpečnější a vytvořily si více gólových příležitostí. Změnu stavu ale nastala až v 84. minutě, kdy se ze standardní situace prosadil hostující Viktor Veniger. Náročná nátlaková hra Pragy však stála hráče spoustu fyzických sil, které již v závěru mače chyběly. Praga neměla na co čekat a musela hru chtě nechtě otevřít, jelikož do konce klání chybělo pouze pár minut. Útočník Ďáblic Vojtěch Kolman volného prostoru v obraně domácích vynikajícím způsobem využil a svou druhou brankou zpečetil v 92. minutě výhru hostů v poměru 1-3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Praga
Pavel Kovacsik, trenér: V přípravě se nám osvědčilo pozměněné rozestavení hráčů v poli a na úspěchy jsme chtěli samozřejmě navázat i nyní. Ďáblice se však na nás velmi dobře přichystaly a i přes naší optickou převahu byly nebezpečnější a po zásluze vyhrály.

SK Ďáblice
Jiří Černý, trenér: Během prvního poločasu nám výrazně pomohl rychlý gól, který přinesl trochu klidu na kopačky hráčů. Vytvářeli jsme si dobré šance a tři z nich přeměnily v gól. S výkonem jsem spokojen a z Pragy si odvážíme zasloužené body.



Sestavy


TJ Praga
P. Kratochvíl [-] - D. Mládek [-] , M. Jaroš [-] , M. Procházka [-] (65. O. Havránek [-] ) , D. Fenton [-] , D. Mašek [-] , M. Miča [-] , J. Mako [-] (79. N. Michalík [-] ) , J. Macháč [-] , M. Požár [-] (90. J. Stolař [-] ) , P. Korger [-]

SK Ďáblice
D. Cingel [-] - J. Jiroušek [-] , V. Kolman [-] , M. Pán [-] , D. Mihálik [-] (55. M. Pazdera [-] ) , O. Marek [-] , J. Ondrůšek [-] , M. Byrkovych [-] (90. M. Stránský [-] ) , M. Kropík [-] , A. Beránek [-] , V. Veniger [-]

ŽK: 44. V. Veniger , 79. J. Ondrůšek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRŮŠA Vojtěch - ŠARÓKA Július, PAZDERSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Josef Čech

Expert: Vojtěch Mastný
Tip experta: výhra hostů

Ďáblice si zvládnou poradit se soupeřem, kterého již jednou zvládli vysoko porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 SK Union Vršovice 23 68:26 49
2 TJ Čechie Dubeč 23 57:32 49
3 SK Slovan Kunratice 23 62:30 48
4 SC Xaverov Horní Počernice 23 55:33 47
5 FK Újezd nad Lesy 23 60:33 46
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 20
2 Ismar Begič 20
3 Filip Švarc 18
4 Marek Benda 15
5 Christ Nwogu 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 79 49,4% 0
2 Radek Hruška 46 35,9% 0
3 Jaromír Bělunek 29 60,4% 1
4 Jiří Klik 17 54,8% 0
5 Matěj Šupina 17 53,1% 0
Zobrazit celou tabulku