1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

24.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Souboj týmů, které se perou o postup skončil remízou


Branky


4

Třetí Kunratice přivítaly na svém domácím hřišti ve šlágru kola vedoucí celek tabulky Čechii Dubeč. 

Vstup do zápasu vyšel domácím parádně a hned ve 3. minutě se dostali do vedení zásluhou Ismara Begiče. Další šance na pojištění vedení však neproměnili a Dubeč 13 minut před koncem vyrovnala díky Novotnému.

Obě mužstva jsou nyní na 2. respektive 3. příčce a tabulka skupiny A je nyní velmi vyrovnaná a o postupujícím není ještě zdaleka rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Do zápasu měli jednoznačně lepší vstup domácí. Branku mohli vstřelit hned na začátku utkání, ale tu ještě nevyužili. Následně ve třetí minutě domácí vhazovali, přehodili obránce, dostali se ke kombinaci a po centru ze strany Brožka v brance prostřelil Christa Nwogu, který se prosadil po 14. v ročníku a poslal domácí do vedení. 1:0.

Domácí měli několik dalších příležitostí, ale bohužel proměnit je nedokázali.

Po 20 minutách hry se hra vyrovnala a i hosté se dostali trochu do hry.

Žádnou další branku však fanoušci do poločasu neviděli a do kabin šli domácí s jednobrankovým vedením.

2. poločas

Ve druhém poločase došlo k řadě střídání jak na straně domácích, tak na straně hostí. Domácí museli stáhnout do té doby nejlepšího hráče utkání Christa Nwogu a hosté do hry naopak poslali zkušeného Pavla Láfa, který začal trápit domácí obranu.

Hosté si chtěli pomoci i dlouhými balóny a vyrovnat se jim povedlo v 77. minutě, kdy po centru ze strany se mezi nohy Michala Valašíka prosadil Tomáš Novotný. 1:1. 

Po tomto vyrovnávacím gólu se hra přelévala nahoru dolů a gól visel ve vzduchu. Vzhledem k tomu, že hostům pomohlo břevno a sami žádnou branku vstřelit nedokázali, skončilo utkání těchto dvou celků z čela tabulky remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Slovan Kunratice
Ondřej Hatina - trenér: Soupeř si jel jen pro bod a to bylo vidět i podle rozestavení a podle toho, jak šli do zápasu celkově. Nicméně my jsme mohli vést už v 1. minutě 1:0, ale to jsme neproměnili. Naštěstí gól jsme dali hned ve 3. minutě, ale potom jsme měli ještě velké množství šancí. Když bychom v poločase vedli 4 nebo 5:0 tak se soupeř ani nikdo jiný nemohl divit. Bohužel ty šance jsme neproměnili a do druhé půle jsme museli vystřídat některé hráče. To stejné udělal i soupeř a dali tam zkušeného útočníka Pavla Láfa o kterém jsme věděli, ale dělal nám problémy. Oni hru otevřeli a my chodili do brejků, ale ty jsme nevyužili. Soupeř dal gól snad z jediné šance utkání, kdy nám prostřelili gólmana. Poslední čtvrthodinku to bylo nahoru dolů a mohlo se stát ledacos a mohl vyhrát kdokoliv. Výkon rozhodčího nijak komentovat nebudu, ale jsem z toho utkání zklamaný. Nejen z toho, že jsme neproměnili šance a nevyhráli, ale spíš z toho, že soupeř hodně nakopával balóny a čekal jsem, že budou hrát jiný fotbal. Zápas dopadl remízově, jsme třetí a je tam ztráta jednoho bodu na druhého a prvního, kam se posunuly Vršovice. Ty beru jako zkušené mužstvo, které spadlo z přeboru nedávno a ten tým daly dohromady a makají celkově a nedivím se, že šly nahoru. Je stále o co hrát a budeme se snažit v dalších zápasech potrápit všechny a zkusit vyhrát co můžeme.

TJ Čechie Dubeč
Vladimír Šimr - asistent trenéra: Začali jsme špatně, když jsme inkasovali gól hned ve třetí minutě. Nám trvalo asi 15 nebo 20 minut než jsme se dostali do zápasu. Potom od té 20. minuty to bylo vyrovnané utkání, začali jsme hrát lepší fotbal a myslím si, že jsme byli do konce utkání lepším mužstvem, ale neproměnili jsme pár šancí. Druhý poločas jsme na ně vlítli a byli jsme lepší a podařilo se nám v 77. minutě vyrovnat po krásné akci z křídla, kdy gól dal Novotný. Bohužel téměř ihned potom co jsme vyrovnali jsme mohli hned 2x inkasovat. Zachránilo nás břevno a nakonec si myslím, že je remíza zasloužená a spravedlivá pro oba týmy.



Sestavy


SK Slovan Kunratice
M. Valašík [-] - O. Mareš [-] (59. P. Řezáč [-] ) , J. Hudzieczek [-] , O. Kadla [-] , D. Jíra [-] , C. Nwogu [-] (68. L. Dratva [-] ) , M. Bělčický [-] , L. Stýblo [-] , I. Begič [-] , M. Holas [-] , T. Přibyl [-]

TJ Čechie Dubeč
M. Brožek [-] - B. Vender [-] (68. M. Turek [-] ) , P. Dušek [-] , M. Duda [-] , P. Tylšar [-] , T. Novotný [-] (90. F. Augustýn [-] ) , D. Sokolíček [-] (53. P. Láf [-] ) , A. Plášek [-] (90. J. Kotšmíd [-] ) , L. Hrobník [-] , J. Tulinský [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 37. I. Begič , 58. C. Nwogu , 63. L. Stýblo - 39. P. Dušek , 50. B. Vender .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: HAVEL Miroslav - PYTLOUN Ladislav, HEJMA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Zápas z čela tabulky nabídne góly na obou stranách, ale Kunratice využijí svoji síly v domácím prostředí a vyhrají o jednu branku.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů