4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

24.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Majáles ovlivnil sestavu Dolních Počernic, ti i přesto porazili Újezd Praha 4 B


Branky


11. V. Malčánek (vl.) , 22. M. Cicala , 73. M. Cicala , 88. F. Běla
4

Poslední Dolní Počernice přivítali na domácím hřišti Újezd Praha 4 B, který se nacházel na desáté příčce. Soupeře dělil rozdíl 15 bodů.

Domácí měli problémy se sestavou, protože se ve stejném termínu konal pražský Majáles, na který v nádherném počasí zavítalo hned několik hráčů Dolních Počernic.

Jejich spoluhráči je však zdatně nahradili a připsali si vítězství 4:0 a oslavovat mohli spolu s trenérem ihned po zápase. Konečně se totiž dostali ze dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Do vedení se dostali domácí v 11. minutě, kdy rozehráli akci po straně hřiště a centr Filipa Běly si do vlastní branky nešťastně srazil Václav Malčánek. Nebýt jeho zákroku domácí útočník by však pravděpodobně také skóroval.

Ve 22. minutě zahrával Daniel Svěrák trestný kop. Centroval na zadní tyč, kam si krásně naběhl Martin Cicala, který míč umístil hlavou k tyči a stanovil tak skóre na poločasových 2:0.

2. poločas

Skóre, které nemají trenéři rádi. 2:0. Avšak domácí se toho nezalekli a snažili se vedení navýšit.

A povedlo se jim to v minutě 73. se po rohovém kopu prosadil opět Martin Cicala, který tak zvýšil na 3:0 a uklidnil domácí.

2 minuty před koncem na konečných 4:0 zvyšoval Filip Běla. Byla to znovu akce po straně hřiště, odkud přišel přízemní centr do vápna, kde byla první střela kterou Závora vyrazil, ale hosté míč neodklidili. Přišla druhá dorážka a míč se odrazil právě k Filipovi, který prostřelil vše co mu stálo v cestě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Počernice
Martin Cicala - trenér: Zápas pro nás měl předehru, která byla dosti dramatická a to tak, že se mi omluvilo 10 lidí ze zápasu protože byl Majálej a dále máme 2 zraněné, takže ta rána do sestavy byla obrovská. Tím, že máme široký kádr, tak jsem z toho až takový strach neměl, i když ty změny v sestavě byly docela zásadní a to zejména v obranné řadě. Výhoda našeho týmu je vyrovnaný kádr a klukům jsem před zápasem řekl, že si uděláme Majáles po vyhraném zápasy my a přehráli jsme soupeře dominantně bez jakýchkoliv zaváhání absolutní dominancí. Styl soupeře byl takový, že se uchyloval k dlouhým a jednoduchým nákupům, které jsou vždy nepříjemné. Ve velkém vápně následně vzniká závar, kde je pak spousta hráčů a je to nepříjemné. Z toho může vypadnout cokoliv, faul, ruka, dorážka, podklouznutí a tak dále. My jsme měli fázi hry asi 15 minut, kdy jsme toto soupeři umožnili a ztráceli míče. Po těch ztrátách přicházeli nákopy a potom jsme to znovu uchopili, tak jak se má a hráli po zemi kombinačně a vytvářeli si šance. Šancí bylo i na další góly, dali jsme 2 nebo 3 tyče a měli několik ofsajdů a výhra mohla být vyšší. Hodně nám tento zápas pomohl protože jsme se po dlouhé době odpoutali ode dna a přeskočili jsme předposlední tým v tabulce.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Počernice
A. Šivec [-] - J. Šťastný [-] , F. Baláž [-] , M. Cicala [-] , L. Pour [-] - J. Šamša [-] (64. M. Velíšek [-] ) , J. Row [-] (64. F. Fiala [-] ) , D. Verner [-] - D. Svěrák [-] (88. M. Kučera [-] ) , M. Koryta [-] (82. K. Procházka [-] ) , F. Běla [-] (88. L. Kříž [-] )

SK Újezd P-4 B
J. Závora [-] - D. Balun [-] (53. J. Lanhaus [-] ) , J. Novák [-] , M. Přibyl [-] , J. Kurka [-] , T. Sedláček [-] (53. J. Tocháček [-] ) , M. Daňhel [-] (78. M. Skalický [-] ) , O. Krampera [-] (78. A. Hagen [-] ) , M. Hurych [-] , V. Malčánek [-] , V. Krejčí [-]

ŽK: 80. M. Koryta - 56. J. Kurka , 60. M. Přibyl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HRUŠKA Petr - ZLOCH Roman, PYTLOUN Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Dolní Počernice bojují o záchranu v soutěži a dosud všechny body získaly na domácím hřišti. Tuším tuhý boj o záchranu a na konci remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů