Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 10:30

24.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nová posila ze Slavie Praha se prosadila po 6 minutách na hřišti a Union Vršovice porazil Háje Jižní Město


3

Jedenácté Háje Jižní Město přivítali v sobotu dopoledne na svém travnatém hřišti druhý celek tabulky Union Vršovice.

V první půlhodince hry Háje držely s favoritem krok a utkání bylo hodně soubojové. Po půlhodině hry se hosté prosadili poprvé a ve druhém poločase přidali další 4 branky. Poprvé v dresu Unionu Vršovice se prosadil i Matěj Paprčiak, který má zkušenosti i ze Slavie Praha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Háje do utkání vstoupily dobře a ovládaly střed hřiště a sbíraly většinu odražených balónů. V soubojích také nebyli hráči Hájí vůbec špatní a od hostujícího trenéra za toto dostali pochvalu.

Bohužel se jim tolik nedařilo ve finální fázi a měli problém se do zakončení dostat.

Ve 33. minutě se ke slovu dostali poprvé hosté, kteří rozehráli akci po straně hřiště a přihrávkou pod sebe byl před brankou nalezen Lukáš Adámek, který překonal Vojtěcha Pospíšila v brance a stanovil tak poločasové skóre na 1:0 ve prospěch hostí.

2. poločas

Svůj výkon chtěli svěřenci Michala Bareše v druhém poločase zlepšit a začali hrát více na míči a zpřesňovali svou hru.

Uklidnění na jejich kopačky přišlo v 61. minutě, kdy se z voleje prosadil stoper Karel Protivínský. Ten se dostal k odraženému míči, který z napálil z voleje a ten zapadl až do horního rohu Pospíšilovi branky.

O 6 minut později to bylo již 3:0, když se prosadil po 18. v sezóně Filip Švarc.

V 81. minutě se po dorážce z voleje prosadil krásnou střelou k levé tyči střídající Matěj Paprčiak a zvyšoval již na 4:0.

V nastaveném čase padla poslední branka utkání, kdy centr z pravé strany tečoval útočící hráč do brankáře Pospíšila, který míč odrazil k Vladimíru Vavruškovi, který se z dorážky z úhlu nemýlil a uzavřel tak na konečných 5:0 pro Union Vršovice, který v neúplné tabulce poskočil na první příčku před Čechii Dubeč.



Ohlasy k zápasu


FC Háje Jižní Město
Petr Lojda - trenér: Kopaná zvítězila nad snahou hrát fotbal. Hosté, kteří si myslí na postup do přeboru moc toho fotbalového nepředvedli. Jejich hra založená na nakopávání a důrazu nebaví, ale je účelná. My se s tím nedokázali vyrovnat. Vršovičtí dali góly, proto vyhráli zaslouženě, ale výsledek bohužel neodpovídá dění na hřišti.

SK Union Vršovice
Michal Bareš - trenér: K první půli musím říct, že Háje předvedly velmi kvalitní výkon z jejich strany a myslím si, že 5 gólů si nezasloužily a v první půli byly i lepším týmem. Ve středu hřiště byly dobrý, měly odražené míče, ale finální fáze jim trochu vázne. Byl to velmi kvalitní soupeř a tento výsledek jsme rozhodně neočekávali. V první půli nám pomohlo, že jsme dokázali dát branku a do poločasu to bylo 1:0 pro nás. Ve druhé půli jsme byli již lepší my, všechno jsme zpřesnili, začali si dávat lepší balóny, zpracovávat kvalitně a potom jsme měli asi 5 minut hluchých. Soupeř toho však nevyužil. Měl málo kvalitního zakončení, ale herně se mi moc líbil a určitě nepatří v tabulce tam, kde jsou. Ke zlomu došlo po třetím gólu, kdy soupeř odešel a my jsme mohli dát nové čerstvé kluky do hry. Ti co střídali, tak hned dali góly na 4 respektive 5:0. Matěj Paprčiak, který má za sebou nějaké zkušenosti, tak se hned chytne a pomůže nám v tažení za dalšími úspěchy v soutěži.



Sestavy


FC Háje Jižní Město
V. Pospíšil [-] - D. Pešek [-] , M. Soucha [-] (68. P. Mašek [-] ) , J. Hendrych [-] , M. Lojda [-] , K. Kepka [-] , D. Lacko [-] , V. Uhlíř [-] , L. Jirák [-] , J. Hančl [-] (75. L. Feňa [-] ) , D. Vrzal [-]

SK Union Vršovice
D. Salajka [-] - K. Protivinský [-] , D. Bláha [-] (82. T. Pešek [-] ) , L. Adámek [-] , J. Šimr [-] , M. Borovička [-] (64. J. Šnobl [-] ) , F. Patera [-] (75. M. Paprčiak [-] ) , L. Kadeřábek [-] , J. Pejchar [-] , M. Špulka [-] , F. Švarc [-] (75. V. Vavruška [-] )

ŽK: 39. K. Kepka - 17. L. Kadeřábek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘÍŽ František - CHRENKO Pavel, ŠIMÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Vršovice mají na jaře skvělou formu a jejich defenziva je nejlepší v soutěži. Svojí formu potvrdí a vyhrají o dvě branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů