1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2024 10:15

17.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mlíkovská mizérie skončila v Chlebovicích


Branky


4

Milíkov zabral, Chlebovice na jarní vyhru stále čekají

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odložené utkání 17. kola nadělalo oběma trenérům starosti se sestavou. Oba tak nakonec museli aktivně zasáhnout do hry a činil se zejména milíkovský Michal Franiok, který přihral na druhou branku hostů. Domácí lodivod Ctirad Odstrčil pak hájil chkebovickou svatyni. 

Utkání začalo pro domácí ideálně, když se v 15. minutě trefil Jan Šlachta a v Chlebovicích se jásalo. O chvíli později mohlo být s hosty jětě hůře, ale domácí exekutor pokutového kopu nasměroval svou střelu do tyče brankového zařízení. V 19. minutě propadla hrajícímu trenérovi Chlebovic střela Davida Grochola a bylo vyrovnáno.  Ještě před koncem první půle předvedl svým borcům své umění hostující kouč Franiok, který ideálně posadil na hlavu Davida Grochola centr a Milíkov otočil skore.

Po přestávce se Milíkov snažil neinkasovat. Chlebovice vyčkávaly na brejkové příležitosti. Byli to ovšem opět hráči zpod Kozubové, kteří skórovali zásluhou Pavla Beneka. Milíkov si pak již první jarní vítězství pohlídal. 



Ohlasy k zápasu


FK Chlebovice 1963
Ctirad Odstrčil, trenér: Dnes jsem musel do branky, nechytal jsem 20 měsíců. Dnes můžeme jen litovat, že jsme promarnili příležitosti ze začátku utkání. Mohli jsme vést dva nula a místo toho jsme nechali soupeře srovnat a posadili ho na koně.

TJ Milíkov
Michal Franiok, trenér: Výsledek dobrý, ale předvedená hra odpovidala naši improvizované sestavě. Vítězství beru, rodilo se ve velkých bolestech. Upřímně přiznávám, že nevím, jak by to dopadlo, kdyby domácí proměnili penaltu. Byli jsme teď dole, nedařilo se nám, moc jsme potřebovali urvat výhru jakýmkoliv způsobem. Doufám, že nás to nakopne. Kluci mi říkali, že vítězná sestava se nemění, tím naráželi na mé účinkování dnes, ale máme v neděli Janovice a to bude těžký spiel, tam musime byt v síle a připraveni.



Sestavy


FK Chlebovice 1963
C. Odstrčil [-] - M. Onderka [-] , R. Schnapka [-] , M. Pavlas [-] , M. Čagan [-] , A. Syřinek [-] , P. Klečka [-] , J. Jemelík [-] , J. Šlachta [-] , M. Janečka [-] , P. Klečka [-]

TJ Milíkov
J. Haratyk [-] - K. Hromada [-] , P. Benek [-] , D. Grochol [-] , L. Jícha [-] , D. Žabka [-] , D. Fuják [-] , R. Gulis [-] , O. Rakovski [-] , S. Jasinek [-] , R. Krupka [-]

ŽK: 29. M. Janečka , 82. J. Šlachta .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VYKOPAL Štěpán - MUDRA Zdeněk, POKORNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích