M. Hajda 47. (p.)
M. Trybula 78.
2:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2024 17:00

17.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný souboj v Metylovicích pro produktivnější Hrádek


Branky


47. M. Hajda (p.) , 78. M. Trybula - 7. B. Borski , 39. M. Szpyrc , 57. M. Szpyrc , 65. J. Göllner , 70. J. Majetný
4

Hrádek si drží vysokou produktivitu, díky které bere tři body v dohrávce 17. kola v Metylovicích a je stále ve hře o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo zpočátku vyrovnané. Hrádek však nepřijel do Metylovic bránit. Úvodní branka padla v sedmé minutě po hezké kombinační akci hostů, na jejímž konci byl Bogdan Borski. Vyrovnaná hra byla k vidění na obou stranách. Metylovice působili velmi bojovným dojmem. V 39. minutě však po odraze v pokutovém území domácí inkasovali podruhé z kopačky Marka Szpyrce.

Hned po změně stran si vynutitli domácí pokutový kop za faul hrádeckých v šestnáctce. Martin Hajda nabídnutou příležitostí nepohrdl. Inkasovaná branka paradoxně nakopla Hrádek, který po hezkých akcích odskočil během čtvrthodiny na čtyřbrankový rozdíl, který si zkušený Hrádek již nenechal sebrat. Domácí ještě ze standardní akce zásluhou Martina Trybuly snížili na konečný výsledek 2:5. 



Ohlasy k zápasu


SK Metylovice
Pavol Zeleňák, vedoucí dr.: Zápas byl poměrně vyrovnaný, my jsme ovšem dělali hodně chyb, ze kterých jsme následně dostávali góly. Ale zápas to nebyl špatný. Kdybychom neudělali tolik chyb, kolik jsme udělali, tak jsme mohli pomýšlet na nějaké body. Máme také zraněné některé klíčové obránce, kteří tam chyběli. Kdyby tam byla ta plná obrana, tak by to tak asi nedopadlo, jak to dopadlo.

TJ Sokol Hrádek
Petr Čmiel, trenér: Bylo to zpočátku vyrovnané bojovné utkání. Penalta proti nám byla, to je bez diskuze, ale některá rozhodnutí čárových jsem nepochopil. Dali jsme dnes góly z pohledných akcí. Mohli jsme i prostřídat. Jsem spokojený s hrou mužstva. Jan Majetný byl dnes k nezastavení, běhavý, hodně toho odpracoval.



Sestavy


SK Metylovice
V. Šigut [-] - L. Volný [-] , M. Hajda [-] , M. Bílek [-] , F. Závodný [-] , F. Hradečný [-] , D. Kopec [-] , . Janek [-] , O. Fiala [-] , L. Halata [-] , M. Němec [-]

TJ Sokol Hrádek
D. Stach [-] - F. Martynek [-] , L. Raszka [-] , L. Liberda [-] , M. Polák [-] , L. Buchta [-] , M. Szpyrc [-] , J. Majetný [-] , J. Göllner [-] , L. Marosz [-] , B. Borski [-]

ŽK: 56. M. Bílek , 59. F. Hradečný - 18. J. Göllner , 62. L. Liberda , 77. D. Stach .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: GALÁSEK Filip - GALÁSEK Michal, SOMR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích