3:2
(2:0)
48. T. Priečko
65. S. Michalik (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2024 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek šťastným vítězem duelu s Návsím


Branky


22. F. Turoň , 35. D. Michalík , 74. D. Michalík - 48. T. Priečko , 65. S. Michalik (vl.)
4

Pět branek idvě vyloučení i neproměněnou penaltu přineslo utkání, kterému by slušela možná i remíza

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se nestihli ještě ani příliš rozkoukat, když ve 3. minutě viděl jejich gólman Tomáš Czernek červenou kartu po faula na hostujícího hráče v šestnáctce. Písecké však tento moment nečekaně nakopnul k lepšímu výkonu a svou herní převahu vyjádřili úvodní brankou ve 22.minutě, po rohového kopu se trefil Daniel Michalík. Již za dvě minuty se srovnal počet hráčů na hřišti poté co své zaváhání hasil Lukáš Grbal stažením domácího Michaličky. Hosté dorovnali hru, ale byli to opět oni, kdo podruhé inkasoval.

Po přestávce bylo patrné, že si hosté v kabině důrazně promluvili a dostavilo se snížení stavu na 2:1. Návsí pak k vyrovnání na 2:2 pomohla vlastní branka domácích.  Domácí ale nakonec po chybě hostujícího brankáře dokázali brankou v 74. minutě strhnout vítězství na svou stranu, přestože hosté ještě v 78 minutě měli skvělou příležitost k vyrovnání, ale neproměnili pokutový kop.



Ohlasy k zápasu


Fotbal Písek
Marek Kapsia, trenér: Paradoxně nám pomohlo vyloučení na začátku utkání. Pak jsme začali hrát a byli jsme lepší. Když vyloučili hráče soupeře, zase to pomohlo Návsí. Utkání by možná slušela i remíza, ale musím přiznat, že jsem rád za výhru.

SK Návsí
Roman Pyszko, trenér: Dnešní zápas jsme si prohráli v1. poločase. Už od 3 minuty jsme hráli proti 10 a inkasovali gól z rohového kopu. Chyběl nám pohyb. Pak jsme dostali i my červenou kartu a inkasovali 2 gól. V kabině o poločase jsme si něco řekli a hra se začala otáčet. Pak jsme ale inkasovali na 3:2 a v závěru jsme bohužel neproměnili pokutový kop. Škoda prvního poločasu.



Sestavy


Fotbal Písek
T. Czernek [-] - S. Wojtas [-] , J. Ligocki [-] , T. Pyszko [-] , F. Turoň [-] , D. Galia [-] , D. Michalík [-] , A. Mariňak [-] , M. Świerczek [-] , S. Michalik [-] , M. Zahradník [-]


ŽK: 20. D. Galia , 71. M. Zahradník , 84. J. Ligocki - 21. G. Bilko , 52. N. Turoň , 61. J. Boščík , 75. D. Šipoš . ČK: 3. T. Czernek - 24. L. Grbal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KARCH Otakar - ŠAŠINKA Jan, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích