0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 16:30

16.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janovice potrestaly jediné zaváhání obrany Milíkova


Branky


15

Milíkov zlepšeným výkonem dal zapomenout na nervozitu z předešlých jarních kol. Milíkovský trenér po utkání i přes prohru vyykouzlil úsměv na tváři a těší se na středeční výzvu v Nošovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milíkovští nastoupili proti lídrovi soutěže s chutí a odhodláním potěšit své diváky zlepšeným výkonem i kombinační hrou. O rozruch v obraně hostů se po levém křídle staral zejména dorostenec David Grochol, který však neměl klid pro lepší finální zakončení. Domácí předváděli dobrou kombinační hru, zatímco borci Janovic se drželi taktiky vyčkávat na příležitosti a chdit do rychlých brejků. Z jednoho takového po nedůslednosti jinak pozorné obrany domáccíh padla z levé strany malého vápna jediná trefa utkání z kopačky Michala Juříčka. 

Domácí trenér Michal Franiok se snažil o přestávce vyburcovat své borce k většímu sebevědomí a odvaze zejména ve vzdušných soubojích. Janovice však dobře bránili v neprostupném bloku, snažily se kouskovat hru a příliš se nehnaly do útoku. Protože Milíkov si ve zbytku utkání nedokázal poradit s dobře organizovaným obranným valem hostů odvezly si Janovice všechny body z hřiště pod Kozubovou.



Ohlasy k zápasu



TJ Janovice
Michal Franiok: Janovice ve druhé půlce odpadly. Byli zalezlí na své polovině. My jsme chtěli dohrát trpělivě své akce, ale oproti prvnímu poločasu už jsme se do šance nedostali. Nechce se mi ani komentovat rozhodčí. Svým klukům nemohu nic vytknout. Vyhrálo dnes šťastnější mužstvo. Jsme rád, že se naše hra zvedá.



Sestavy


TJ Milíkov
J. Haratyk [-] - J. Sikora [-] , M. Samiec [-] , A. Samiec [-] , M. Nieslanik [-] , K. Hromada [-] , D. Grochol [-] , D. Žabka [-] , O. Rakovski [-] , S. Jasinek [-] , R. Krupka [-]

TJ Janovice
J. Polach [-] - R. Hutník [-] , M. Vicher [-] , J. Holiš [-] , H. Bigas [-] - Z. Sedlák [-] , J. Roháček [-] , J. Talaš [-] , D. Gara [-] , M. Juříček [-] - J. Sedlák [-]

ŽK: 25. A. Samiec , 75. M. Nieslanik , 84. K. Hromada , 90. J. Haratyk , 90. R. Krupka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠAŠINKA Jan - PODAŘIL Michal, NĚMEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 5. 2024 16:11
Nejvíc ubrečený tým soutěže?
Milikov který nedokáže zkousnout porážku, stěžuje si na rozhodčí kteří pískali na obě strany nesmysly a zase pokazili zápas.
A nedokáži vlastně pravdou říct jak to v zápase bylo :D
Velmi mě baví opravdu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Štěpán Navrátík

Expert: Michal Franiok
Tip experta: výhra domácích

Nic jiného než výhru nemohu připustit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů