Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 16:30

16.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nošovice si doma smlsly na Čeladné


14

Neuvěřitelnou kanonádou eliminovali snahu Čeladné hned v první půli sebevědomým výkonem Nošovičtí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nošovice neměly s oslabenou Čeladnou žádné slitování. Po čtvrthodině hry spustili kanonádu, kdy nasázeli postupně pět branek a to ještě další příležitosti nevyužili. Čeladná s nedostatkem hráčů na lavičce nemohla vhodně prostřídávat a i z toho pramenily gólové situace.

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Domácí se tlačili dopředu a bylo na nich znát, že všichni hráči chtějí skórovat. Hosté chtěli stůj co stůj zabránit debaklu a po šesté inkasované brance si vysloužili pokutový kop, který se jim podařilo proměnit. Domácí však odpověděli pěti góly v rozmezí deseti minut. V závěru i Nošovice trochu polevily ve hře do zadu, čehož využilo mužstvo Čeladné a dvěma brankami zkorigovalo výsledek na konečných 11:3.



Ohlasy k zápasu


SK Nošovice-Lhoty
Petr Bujňák, trenér: Nemám moc co dodat k utkání. Bylo to celkem jednoznačné. Výsledek mluví za vše. Branky, které jsme inkasovali jdou na vrub porušení disciplíny. Jsem spokojený s předvedenou hrou, až na posledních 10 minut. Cíle do zbytku sezóny jsou samozřejmě jasné. Potřebujeme vše vyhrát.

SK Beskyd Čeladná
Pavel Vašíček, hrající trenér: Nastoupili jsme ve velmi okleštěné sestavě. Máme asi šest zraněných mladších běhavých hráčů. Bylo to v nejméně vhodnou dobu. V tak oslabené sestavě jsme letos ještě nehráli. Nošovice jsou top tým. Hráli pěkný fotbal a přehráli nás úplně ve všem. Měli jsme jen 3 kluky na střídání. Přijeli jsme s cílem, aby nás nepřehráli, ale z toho co jsme měli k dispozici jsme víc uhrát nemohli. Nošovice co kopli to dali gól. Zatímco oni mohli dát v první půli dalších sedm branek my tak možná dvě. Výsledek odpovídá průběhu hry. Oni už pak jen dohrávali a díky tomu jsme dokázali skórovat. Můj herní příspěvek možná přinesl více fotbalovosti do našich řad, ale na výsledek to v podstatě nemělo vliv.



Sestavy


SK Nošovice-Lhoty
M. Matyskiewicz [-] - Z. Skotnica [-] , Š. Papřok [-] , R. Juřica [-] , P. Bednárek [-] , T. Račev [-] , J. Laštovička [-] , M. Červený [-] , M. Kulhánek [-] , L. Krella [-] , T. Kendzior [-]

SK Beskyd Čeladná
V. Tomi [-] - F. Literák [-] , L. Červený [-] , J. Kašpar [-] , O. Chýlek [-] - M. Gorgol [-] , L. Bogda [-] , L. Mikula [-] , D. Ramík [-] - P. Astr [-] , P. Herbáček [-]

ŽK: 38. F. Literák , 81. P. Vašíček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: STARZYK Radim - ŠULOVSKÝ Milan, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Štěpán Navrátík

Expert: Michal Franiok
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích