Krásné Pole doma zvítězilo nad Kobeřicemi


Branky


15

V sobotu se odehrálo utkání mezi domácím Krásným Polem a Kobeřicemi

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodlo úvodních deset minut druhé půle

Začátek vyšel lépe hostům, když se už v 11. minutě využil přihrávky kapitána Wirtha Adam Šimeček a zamířil přesně. Kobeřice v první půli na hřišti dominovaly, ale nepodařilo se jim jejich gólový náskok navýšit. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1 a pro domácí nebylo vůbec nic ztraceno. Do druhé půle hosté nastoupili stejně aktivně jako  do té první. Už ve 46. minutě se podařilo Kryštofovi přehlavičkovat vyběhlého brankáře, ale domácím obráncům se podařilo míč odkopnout. O chvíli později trefil Šimeček hlavou břevno. V 50. miutě se stejnému hráči nepodařila střela z bezprostřední blízkosti a trefil pouze brankáře Tichého. V tu dobu ještě hosté nevěděli, jak je budou tyto neproměněné šance mrzet. V 54. minutě se v šestnáctce po dobře vyřešeném autovém vhazování osamocený Havelka a jeho přízemní střela zamířila přesně do pravého dolního rohu. V 62. minutě přišla další pěkná akce domácích, na jejímž konci stál Pavel Renner a Krásné Pole dokázalo během 8 minut utkání otočit ve svůj prospěch. V 72. minutě po rychle zahranné standartní situaci potvrdil domácí výhru Schlossarek. Krásné Pole na domácí půdě zvítězilo 3:1 a příští týden je čeká zápas v Oldřišově. Kobeřice budou doufat v lepší výsledek v dalším kole proti Vřesině.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Krásné Pole
Trenér Šebestík: Zápas dvou poločasů, v prvních hosté dominovali, jejich náskok mohl být i vyšší, ale podržel nás gólman Tichý. Od 50. minuty jsme jasně převzali iniciativu, hosty už k ničemu nepustili a sami vstřelili po pěkných akcích tři branky.

TJ Sokol Kobeřice
trenér Axmann: Rozhodly naše tři zahozené šance v úvodu druhé půle. Pak jsme dostali 3 naivní braky během 15 minut a bylo po zápase.



Počet diváků: 125. Rozhodčí: STANKOV Patrik - TOMŠÍK Zbyněk, TAKÁČ Tibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Kolbasa

Expert: Adam Rolný
Tip experta: výhra domácích

Krásné pole poslední kolo vyhrálo proti Stonavě a určitě v tom bude chtít pokračovat i doma s Kobeřicemi, které se výsledkově trápí a jaro je nezastihlo v dobré formě.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích